PILNE POMÓŻCIE !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam bardzo szybko potrzebuje rady. Otóż chcę założyć do mojej Astry instalacje LPG. Mniej więcej w tej samej cenie ( różnica 50 zl ) mogę założyć instalacje ELPIGAZ lub LOVATO! Co radzicie co wybrać i dlaczego ? Za wszelkie sugestie dzieki

Pozdrawiam

Cytat:
2005-03-14 17:30:12, KrystianJaworzno pisze:
Witam bardzo szybko potrzebuje rady. Otóż chcę założyć do mojej Astry instalacje LPG. Mniej więcej w tej samej cenie ( różnica 50 zl ) mogę założyć instalacje ELPIGAZ lub LOVATO! Co radzicie co wybrać i dlaczego ? Za wszelkie sugestie dzieki Pozdrawiam

A z jakimi komputerami te instalacje?

Cytat:
2005-03-14 17:55:50, SebaE pisze:
A z jakimi komputerami te instalacje?

Z tego co się orientuje to w ELPIGAZie kompy to VOILA'plus a w Lovato nie wiem

P.S.
Widzę że kolega z Katowic to może doradzisz gdzie Ty montowałeś i jaka cena i czy warto

P.S. 2
Myślałęm że to forum LPG lepiej funkcjonuje człowiek pyta a tu nikt nie chce odpowiedzieć i doradzić ... ale trudno...

[ wiadomość edytowana przez: KrystianJaworzno dnia 2005-03-15 18:05:34 ]

Powiem tak.
Moim zdaniem, po pierwsze najważniejsze, żeby instalkę zakładał prawdziwy fachowiec, znający się na rzeczy i samochodach, a nie jakaś firma krzak z panem Heniem jako szefem. Sprawa druga to popularność na rynku danego producenta, a co z tym związane dostępność części zamiennych oraz dobre "rozpoznanie" tej instalacji na rynku. I wreszcie po trzecie wiele warsztatów tak naprawdę zakłada instalacje składające się z elementów różnych producentów, a nazwę instalki bierze np. od producenta centralki lub parownika. Osobiście mam Lovato II gen. (wszystko poza zbiornikiem i wielozaworem) i nie narzekam, poza jedną małą zagadką instalka działa bez zarzutu.
Tak więc wybór należy do Ciebie, a opinie która lepsza raczej bym zamienił na pytanie który zakład lepszy.
Powodzenia

Cytat:
2005-03-14 18:27:30, KrystianJaworzno pisze:
Z tego co się orientuje to w ELPIGAZie kompy to VOILA'plus a w Lovato nie wiem P.S. Widzę że kolega z Katowic to może doradzisz gdzie Ty montowałeś i jaka cena i czy warto P.S. 2 Myślałęm że to forum LPG lepiej funkcjonuje człowiek pyta a tu nikt nie chce odpowiedzieć i doradzić ... ale trudno... [ wiadomość edytowana przez: KrystianJaworzno dnia 2005-03-15 18:05:34 ]

ja mam instalacje Lovato i sobie chwalę.
Co do montażu to to auto kupiłem z instalacją, w poprzedni aucie instalacje montowałem u kumpla w Jaworznie ale tego warsztatu już tu nie ma.
Jak chcesz moge ci dac namiary do dobrych fachowców w katowicach, ja u nich byłem z problemami z moja instalacją robią wszystko od ręki i fachowo, więc instalkę tez może dobrze zakładają

Myśle ze z Elpigaz bedzie lepszy

tak ElpiGaz na Leonardo..............jak magik Ci to dobrze złoży to nie bedzie żadnych problemów.......zależy od magika:/

peace