MotoNews.pl

IMPREZA INTEGRACYJNA FNF - KRAKÓW 12.03.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sczegóły tutaj

brzmi zachencajaco... to czego naprawde mi brakuje, integracji a klubem wiec piekna sprawa taka impreza , ale co jesli ja mam do was prawie 170 km daleka droga, nie wspominajac o kosztach ,a ale jesli sie jakos mi uda to sie zintegruje

macie tam jakas dobra knajpe rajdowa? jak cos to ile bedzie kosztowała w nocy taksa na Radzikowskiego? nie planuje wracac na nogach

dejta!
ja jezdze do domu przez radzikowskiego. Mysle ze sie dogadamy

Się pojawię

Się zobaczy chętnie wpadne

Cytat:
2005-03-08 16:46:04, pterock pisze:
dejta! ja jezdze do domu przez radzikowskiego. Mysle ze sie dogadamy

no to sie zabierzemy taksa razem

no dobra ch** ze na nastepny dzien uczelnia bede !!!

Cytat:
2005-03-07 23:26:24, Sir_Mirras pisze:
, ale co jesli ja mam do was prawie 170 km daleka droga, nie wspominajac o kosztach ,a ale jesli sie jakos mi uda to sie zintegruje

sa takowe osoby co nawet 250 Km przejezdzaly coby chwilke posiedziec z nami w kr mowa tu o... (no wlasnie o kim heh oto pytanie w quizie )

pozdrooo

Cytat:
2005-03-08 19:01:49, SzymonX pisze:
no dobra ch** ze na nastepny dzien uczelnia bede !!!

Prawdziwy furiat :p

tak tak tak jupiiiii )))

co do miejscowki to nie wiem nie bylem tam nigdy. przydaloby sie cos zarezerwowac moze bo to sobota.

ciekawe jak tam jest bo tez nie bylem. i wogole dokladnei gdzie to jest bo sama ulica to hmmm nie wiele w ktorym miejscu itd

Stradom to jest ulica, którą od Wawelu dojdziemy do Dietla..prostopadła do św. Gertrudy. comprendes?

oj wpadloby sie

Cytat:
2005-03-08 23:15:45, stasiu pisze:
oj wpadloby sie

oo widze że będe miał sie z kim zabrać

fajnie tam jest...mozna posiedzie w kubelkach albo na koncu na dole zarezerwowac miejsce (salke malą) mysle ze jak sie do nich zadzwoni to zarezerwuja

jak zwkle coś sie szykuje a jestem chory Bbuuuuuuuuu
z miłą chęcią bym wpadl chociarz na chwilke ale to chyba niebedzie mozliwe. Grypa zwycięża narazie!!!!

pozdrawiam i miłej imprezki zycze

dobra ja bede ale musze wiedziec dokladnie gdzie i o ktorej....jak i rowniez chcialbym wiedziec jaki charakrer bedzie mialo to zgromadzenie (dokladnie chodzi mi o to czy o walsnych silach trafie do domu )

Znaczy się , ma się rozumieć , że TU hmm.... myslę , że rezerwacja będzie konieczna... ale nie wiem.... trza może zadzwonić..
Kurcze , chciałbym być tam z Wami , ale nie wiem....może mi się uda , zobaczymy , jak ustalicie wszystko , to napiszcie.
Pozdro. Piotrek

Brzmi zachęcająco

Hmmmmm. Region Zagłębie też sie zastanawia......tu sie nasuwa male pytanie......co z ewentualnym noclegiem......i kto wogóle ma zamaiar być??