Ja wiedziałem że tak będzie...!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś w nocy zapiepszyli mi oba znaczki z Beci.
Powinno się kutasom ręce upierdolić !!!!
I jak ona teraz wygląda !!??!!??

Widzisz takie dupki zazdroszczą i chociaż znaczki z takiej fury chcą mieć więc kradną !!!

po przeczytaniu tematu juz myslalem ze gorsza rzecz sie stala (fura zniknela). a tu znaczki tylko ;] na gieldach samochodowych sa po 15 zl nowe...

Na szczęście NIE, ale bez szachownicy wygląda łyso.
Zasrane gnojki osiedlowe....

przynajmniej bedzie okazja na odswiezenie wygladu bo te znaczki jakies takie brzydkie sie robia z uplywem czasu

Na moje akurat nie narzekałem, bo fajnie wyglądały jeszcze

A jak wyrywali znaczki nie podrapali lakieru?
Bo mi buce tylna klape bardzo ladnie zalatwily.
Piekne slady od srubokrecika zostawili.
Wiec ciesz sie ze to tylko znaczki

dobrze ze jeszcze listw z drzwi sobie nie pozyczyli bo znajomemu w e36 wszystkie dookola zdjeli ;]

Nie powiem lakieru też troszke uszkodzili.

U mnie zdjeli spojler z klapy i listwy z drzwi ale zdąrzyli tylko z prawej strony

oczywiście spojler był przykręcany więc ułamali - bezmózgi

[ wiadomość edytowana przez: nimnul dnia 2005-03-11 12:34:14 ]

Kondolencje oo czyli jak wstawie białe kierunki i podjade do Rudy to mi one znikna w przeciągu doby...;(
Proponuje napisać petycje rządową "uchwała w sprawie łąmania rąk złodzieją"
P.S. Słyszałem ze w Rudzie-Wierek pod plazą też czesto znikają..samochody
pzdro

hehe petycja dobra a nie lepiej coś innego bo reka sie zrosnie i od nowa ja bym proponował zeson łowiecki albo co w najgorszym wypadku odstrzał tak dla każdego po 10 na rok na początek mi oskubali 3-ke tez ze znaczków ćwoki wrrrrrrrrrrrrr

ja nie rozumiem czemu prawo w polsce jest takie pobłażające. Przeciez od tego się zaczyna. Najpierw znaczek, później koło w końcu fura. W wawie gnoje zbiorniki paliwa przebijali i se paliwo do motorynek spuszczali.

bo Ploska to dobry kraj dla złodzieji i oszustów a nie dla zwykłych ludzi ,jak mi zajebali kiedys z poldka radio i głosniki to mało to plicjantów obchodziło powiedziel nie ma sensu nawet zeznań składać bo i atk sie nie znajdzie ale jak jade bez pasów to jestem wielki przestepca

Ruda Śląska to jakaś przeklęta kraina - wyrwali mi tam ostatnio zamek w drzwiach i ukradli Radio CD i CB Radio w ciężarówce. HORROR. Normalnie teraz jak jade swoim BMW do kumpla do rudy to nie odchodze od okna

Hmm no taak potem takie dupki np w dziel "Moje auto" piszą głupoty bo niby to mają bmw - a tak naprawde dwa znaczki na biurku, które ukradli nam

Ręce upierdalać skurwysyną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi na powitanie w Krakowie (Nowa Huta) pociągnęli 2 tygodniowe radyjko, oczywiście nioe oszczędzając szyby.
Kraków to gościnne miasto

Zobacz na allegro może już je sprzedają to odkupisz

w koszalinie miałem awarie i płyn mi uciekł. z kolegą odcholowaliśmy samochud na jedyny odśnieżony parking, strzeżony. nic nie podpisywałem, żadnego kwitku, dokumentu , nic. tylko 20zł. nawet nazwiska nie podałem. na drugi dzień znajomy z warsztatu wzioł i wycholował sobie samochód z parkingu. nawet tam nie musiałem być. powiedział,żę on po tą bmke. pracownik tylko sprawdził czy zapłacone. ciekawe jak by to złodzieje sobie przyjechali po mój samochód?

no wiesz nie mając świstka to tak na prawdę twojego samochodu na tym parkingu nie było i jakby ci go skubneli to na pewno by się nie przyznali że był