Biale kierunki prosze o porade

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar wymienic kierunki na biale tylko mam dylemat czy kupic dymione czy czyste biale. Auto mam koloru czarnego, jak myslicie ktore beda lepiej sie prezentowac

napewno dymione, jasne za bardzo sie w oczy rzucaja. zalezy tez jakie masz klosze lamp

Witam
Myśle że to kwestia gustu w/g mnie normalne białe są ok chyba takie są w wersji M5 bo chyba w 5 chcesz zmienić A dymione hmm jeśli ma sie nie rzucać w oczy to po co zmeniać można bez wymiany przydymić pomarańcz
Pozdrawiam

Cytat:
2005-03-16 19:41:45, Maryo22 pisze:
A dymione hmm jeśli ma sie nie rzucać w oczy to po co zmeniać

pomaranczowe bardziej sie rzucaja w oczy niz kazde biale jasne czy dymione.

wlasnie mam przydymiony pomarancz i nie oddaje becia traci przez nie caly urok (poprzedni wlasciciel mial odmienny gust) wedlug mnie piatka powinna wygladac subtelnie, dlatego mam z tym problem nie chce ....... jej wizerunku
Mam jeszcze problem z przednim zawieszeniem strasznie wysoko stoi wyglada jak z zadartym nosem a nie wiem czym to jest spowodowane przypuszczam ze zostaly zamontowane sprezyny z innego modelu z wiekszym silnikiem i moj 2 litrowy nie dociska jak trzeba Znajomy mi mowil ze piatki tak maja ale patrzac po zdjeciach z roznych ofert nie zauwazylem tego. Jak macie jakies pomysly jak to zniwelowac (procz wymiany sprezyn) to prosze piszcie.
Pozdrawiam

ja też miałem dylemat które wybrać i wybrałem dyminone i ciesze sie ze tak zrobiłem bo ostatnio widziałem identyczą 5 jak moja z białymi i brzydko to wyglądało ale możesz kupić białe a jak ci sie nie spodobaj nalepisz na nie folie i beda ciemne a koszta beda takie same bo białe z reguły sa po 5 zł tansze za sztuke