| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
m4lcolm 520 gołdap | 2005-03-16 17:04:01 Mam zamiar wymienic kierunki na biale tylko mam dylemat czy kupic dymione czy czyste biale. Auto mam koloru czarnego, jak myslicie ktore beda lepiej sie prezentowac |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-03-16 18:04:17 napewno dymione, jasne za bardzo sie w oczy rzucaja. zalezy tez jakie masz klosze lamp |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-03-16 20:31:50
pomaranczowe bardziej sie rzucaja w oczy niz kazde biale jasne czy dymione. |
m4lcolm 520 gołdap | 2005-03-16 21:05:38 wlasnie mam przydymiony pomarancz i nie oddaje becia traci przez nie caly urok (poprzedni wlasciciel mial odmienny gust) wedlug mnie piatka powinna wygladac subtelnie, dlatego mam z tym problem nie chce ....... jej wizerunku
Mam jeszcze problem z przednim zawieszeniem strasznie wysoko stoi wyglada jak z zadartym nosem a nie wiem czym to jest spowodowane przypuszczam ze zostaly zamontowane sprezyny z innego modelu z wiekszym silnikiem i moj 2 litrowy nie dociska jak trzeba Znajomy mi mowil ze piatki tak maja ale patrzac po zdjeciach z roznych ofert nie zauwazylem tego. Jak macie jakies pomysly jak to zniwelowac (procz wymiany sprezyn) to prosze piszcie.
Pozdrawiam |
draiwer5 (S) BMW Master (Moderator) bmw 518i Białystok | 2005-03-16 21:40:26 ja też miałem dylemat które wybrać i wybrałem dyminone i ciesze sie ze tak zrobiłem bo ostatnio widziałem identyczą 5 jak moja z białymi i brzydko to wyglądało ale możesz kupić białe a jak ci sie nie spodobaj nalepisz na nie folie i beda ciemne a koszta beda takie same bo białe z reguły sa po 5 zł tansze za sztuke |