MotoNews.pl

Blokada przesuwania fotela w E34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!!
Mam problem - w mojim E34 przy siedzeniu kierowcy, a dokładnie styłu mam jakąś smieszną blokade taki mechanizm, który uniemożliwia mi przesunięcie tego fotela w pozycje maksiumum jak to jest w przypadku fotela pasażera. Co prawda idzie go przesunąć ale bardzo niewiele i sądzę, że powodem tego zjawiska właśnie jest to ustrojstwo. Wiecie może co to jest, po co i jak sie tego pozbyć ??

Panowie czyżby nikt się z takim czyms nie spotkał ??

i nadal nic ?? cisza

zaciekawił mnie twój problem i przed chwilą byłem zobaczyć o co ci chodzi i wiesz niczego tam nie zobaczyłem kompletnie nie wiem o co chodzi może zrób jakieś zdjecie

Bardzo chętnie bym zrobił, ale i tak niewiem jak je tu wrzucić

poprostu prześlij mi na maila a ja wstawie to do wątku chyba że masz własną stronę to tylko podaj link

[ wiadomość edytowana przez: piotrfire dnia 2005-03-17 00:53:21 ]

no oki jutro zrobie i wrzuce ci na mejla

Niestety bardzo ciężko jest zrobić zdjęcie tego mechanizmu bo znajduje się on praktycznie pod fotelem i jak kłade aparat na podłodze to praktycznie tego nie widać bo to jest w jednej płaszczyźnie. a z innego kąta tego sie nie da zrobić. Więc musiałbym wmontowac cały fotel ((

Kurde kombinowałem na różne sposoby i w żaden sposób nie dało się tego zdjęcia zrobić tak żeby było coś widać ((