Gdzie zamówić klubowe kubki Łady.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem zapytać gdzie można dostać klubowe kubki Łady.Prosze o kontakt osoby odpowiedzialne za kubki.

Gadzety klubowe dostepne tylko dla klubowiczow

ja klubowiczem jestem od grudnoia i do tej pory nie moge zalatwic naklejki!!!!!!!!super

malo chetnych praawdopodobnie ....

taaaaaa ..malo zainteresowanych nie chetnych ale lublin jak zawsze sobie radzi sam....

Cytat:
2005-04-14 21:43:46, szariczek pisze:
ja klubowiczem jestem od grudnoia i do tej pory nie moge zalatwic naklejki!!!!!!!!super

Mi została jeszcze naklejka LKP. Qpiłem kiedyś więcej nalepek do Ładnej Łaciatej Niwki i mi 1 (lub może nawet 2) została, a że Rada nie pozwala oklejać naklejkami LKP nieŁADnych aut nieKlubowiczów, to i Wiejskiego Golfa muszę pozostawić dziewiczo nieoznaczonego (choć mnie qsiło, żeby bezpłatnie reklamować Klub na innej samochodzianej marce ).
Jak nie zapomnę, to przywiozę na zlottt.

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2005-04-14 21:58:29 ]

ja mam jeszcze unikalna nalepke I edycji - i wlasnie zastanawiam sie, co z nia zrobic. Troche mam rozterke, czy zostawic sobie na pamiatke, czy moze uczynic z niej nagrode na ktoryms zlocie. Taki nalapki maja naprawde nieliczni klubowicze (o ile w ogole u kogos jeszcze sie uchowala). Mowa o naklejce zewnetrznej, z niebieskimi napisami - z Mirowa
nowsze tez chyba jakie mialem - jak znajde wiecej niz jedna - wezme na zlot.

Ja miałem dwie te zewnętrzne z niebieskimi napisami,na białym tle
ale oddałem w styczniu dla Artura z Bielska

Cytat:
2005-04-14 22:12:29, adasco pisze:
ja mam jeszcze unikalna nalepke I edycji - i wlasnie zastanawiam sie, co z nia zrobic. Troche mam rozterke, czy zostawic sobie na pamiatke, czy moze uczynic z niej nagrode na ktoryms zlocie. Taki nalapki maja naprawde nieliczni klubowicze (o ile w ogole u kogos jeszcze sie uchowala). Mowa o naklejce zewnetrznej, z niebieskimi napisami - z Mirowa nowsze tez chyba jakie mialem - jak znajde wiecej niz jedna - wezme na zlot.

Ja mam taką naklejkę - jedna mi się ostała. Faktycznie historyczna - zostawiam ją jako pamiątkę.

czyli faktycznie rodzynek....
za 2-3 lata bedzie ich jeszcze mniej.

To bedzie rarytas, za jakis czas eksponat muzealny i zabytek klasy 0!

No --- ja też mam jedną Nie byly zbyt udane - ale pamiątka jestpaweł

Pawel... czy tak nie nie udane...? Fakt, za urodziwe to nie byly, ale za to jakie trwale!
po jednej (z przodu) jezdzily mi wycieraczki i nic - nawet farba nie starta byla. A naklejalem ja na szybko w Mirowie - nawet szyby nie odtluszczalem.
A druga poszla dopiero przy remoncie, podczas montazu szyby zacialem. Ilez sie potem nameczylem, zeby ja zdrapac... zyletka szla, a klej nawet aceton niechetnie zmywal....
zreszta, druga edycja, ta wewnetrzna, tez miala dobry klej...

Chcialem zapytać jak można dostać klubowe kubki Łady.Prosze o kontakt wszystkich którzy mają jakiś wpływ na rozprowadzanie tego towaru

Cytat:
2005-04-14 21:33:25, dcnt pisze:
Gadzety klubowe dostepne tylko dla klubowiczow

Ktos tu chyba czytac nie umie