O fotkach z walnego...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie. Przejrzałem fotki z walnego i tak sobie pomyslałem jako klubowicz z niewielkim starzem (zwłaszcza na spotach i zlotach) że dobrze by było gdyby fotki miały jakieś podpisy.
Skoro w komentarzach piszecie ze były niewielkie problemy z integtracją to chyba lepiej byłoby gdyby ktos przynajmniej z fotek wiedział kto jest kto...
a zrelacji by NoSek zuważyłem tylko kolegę Bakstera

Jakbyś dokładniej przejrzał fotki i ich podpisy, widziałbyś kilku klubowiczy więcej. Np. mnie. Mastercheat mi zrobił akie ujęcie, że nie sposób tej fotki nie zauważyć

Hehe, bo taki fotogeniczny jesteś

ps. miałem podpisać więcej fotek, ale nie chciałem szczelić jakiejś gafy

fotki oglądałem tutaj..czy to to trzecie???

Wiecie co . . . wszystko fajnie, tylko ja mam u siebie na hdd 212 fotek . . . to nie sa napewno wszystkie ktore sa wiec przyjmijmy ze jest nawet 300 zdjec . . . to nie jest mala ilosc jesli chodzi o same zdjecia, teraz niech kazde bedzie podpisane kto na nim jest , kto gdzie sie patrzy i wogole . . . nei wiem czy komus bedzie sie to chcialo robic szczerze....

Cytat:
2005-03-19 18:32:23, taxi pisze:
Wiecie co . . . wszystko fajnie, tylko ja mam u siebie na hdd 212 fotek . . . to nie sa napewno wszystkie ktore sa wiec przyjmijmy ze jest nawet 300 zdjec . . . to nie jest mala ilosc jesli chodzi o same zdjecia, teraz niech kazde bedzie podpisane kto na nim jest , kto gdzie sie patrzy i wogole . . . nei wiem czy komus bedzie sie to chcialo robic szczerze....

HEHE taxi nie przesadzajmy.

Wystarczy że na jednej fotce będzie 5 osób i już mamy pięć z głowy.

A na walnym nie było aż tak wiele osób

Cytat:
2005-03-19 18:43:54, MasterCheat pisze:
HEHE taxi nie przesadzajmy. Wystarczy że na jednej fotce będzie 5 osób i już mamy pięć z głowy. A na walnym nie było aż tak wiele osób

No moze i masz racje . . . zlapac fotki gdzie jest najwiecej zdjec i te poopisywac . . . tylko jak to robic to juz Wszystkich Opisac,a nie ze sie kogos ominie przypadkiem

Cytat:
2005-03-19 18:25:39, Hetmann pisze:
fotki oglądałem tutaj..czy to to trzecie???

Ja jestem (nie chwaląc się ) w wątku pt.: Fotki z walnego!!!!! Przejrzyj pierwsze strony, tam jest dużo zdjęć...