Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-23 10:36:24 ja robiłem sprayem kupionym w sklepie tuningowym ![]() ale przemysl sobie dokładnie to jeszcze raz bo ja nie długo z tym jeździłem bo prawde mówiąc żaden to bajer a tylko kłopty z pałami są ![]() [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-03-23 10:36:48 ] |
![]() Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2005-03-23 20:37:33 Po pierwsze był już taki temat na forum poruszony, proponuje opcje "szukaj".
Po drugie to zależy jak to zrobisz, wiadomo że kierunki nie mogą być czerwone. Ja akurat tak zrobiłem że nie są i nikt się mnie nie czepia. |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-03-23 20:41:35 Jakieś 3 lata temu przyciemniałem lampy w swojej sonacie, jak dotąd nigdy błękitni nie przyczepili się do tego, może dlatego że przyciemniłem dość delikatnie. Malowanie sprayem odradzam, jest to mało trwała maetoda. Dobry efekt uzyskuje się poprzez zapylenie typową czarną bazą i pomalowanie lakierem bezbarwnym (tak samo jak maluje się samochody, tylko z bazą nie można przesadzić bo wyjdą za ciemne). Oczywiście najpierw lampy trzeba zmatować (papier 1500) przed malowaniem. |
![]() mizoo HF MEMBER Hyundai Coupe FX Częstochowa | 2005-03-24 13:27:57 Odradzam pomysl... Fakt.. przed dyskoteka na pewno wiekszosci sie bedzie podobalo ale jak spojrzy na to osoba, ktora ma z tuningiem cos stycznego od razu stwierdzi, ze wlasciciel preferuje amatorskie/tanie sposoby.... Najlepiej poszukac lexus look`ow, jesli w ogole do tego modelu/koloru karoserii pasuja.
Pozdrawiam, bez urazy ![]() |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-03-24 19:39:22 ten sposób, który podałem jest dobry i efektywny, trzeba się trochę napracować i efekt wart wysiłku. Prawie wszyscy co oglądali moje lampy nie zauważyli jakiejkolwiek ingerencji, myśleli że takie są w oryginale. |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-24 19:54:21 i być może dlatego się niebiescy nie czepiają ![]() |
![]() cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2005-03-24 22:54:12 ja też mam już ze 3lata zaciemnione lampy lak. samoch. co widać na foto mego autka tylko że przyciemniłem je tylko do połowy i ja narazie nikt sie nie przyczepił a mało kto rozpoznał że to nie oryginalne zaciemnienie. polecam. ![]() |