Face lifting VW POLO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co sadzicie na temat VW POLO 2005 ??
Mi osobiscie bardzo sie podoba - zostala zmieniona przednia maska - troche przypomina nowe audi A3 . Z tylu zostaly zmienione swiatla - na wzor golfa V oraz szyba przypomina troche ta z alfy 147 . Wnetrze pozostalo bez zmian . Ale ogolny efekt jak dla mnie jest bardzo fajny A wy co sadzicie ??

a tu sa linki ze zdjeciami

foto 1
foto 2

Polo "zgolfiało" Bardzo przypomina Golfa Plus. I lampy w nowym stylu, Passat ma miec podobne...teraz chyba wiekszosc VW bedzie takie miala...ale ogolnie ladne autko, duzo ladniejsze od starego "okularnika" (nie mylic z E-klasse)

No niestety Piotrek takie juz czasy ze jedna firma produkuje bardzo podobne autka, jedynie im wieksza klasa tym bardziej ""napompowane"" . Chociaz i autka roznych firm bardzo sa podobne, tworzac je na jednym podwoziu i adoptujac silniki. Wychodzi taniej, ale moim zdaniem napewno nie ladniej.

Jesli chodzi o VW to jest to folks - wagen, ale chyba nie dla wiekszosci ""folksow"" w Polsce . A polo ladne autko, chociaz wiele posciagalo od swoich braci z VW, co nie jest cacy .

Pozdrawiam

Mi się osobiście nie pdoba. Następny PA NCERwagen!!!

Cytat:
2005-03-16 08:14:19, Rafauu pisze:
Mi się osobiście nie pdoba. Następny PA NCERwagen!!!

No rafauu masz racje według mnie za bardzo "kosmiczny" ale za darmo bym brał
Pozdro 600

Przod mi sie bardzo podoba..w kszyalcie "V"...poprzednia wersja polowki starsznie mi sie nie podobala i wogule jaks taka brzydka byla..a ta co bedzie no to zapowiada sie pieknie

wyglad jest seryjnie kosmiczny, switała tez sa ciekawe, wszystko było by ładnie gdyby to była podstawowa wersja

mi rowniez sie podoba
ma cos z kazdego poprzednich modeli golfa