| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lipen User renault megane stalowa wola | 2005-03-15 15:24:14 Co sadzicie na temat VW POLO 2005 ??
Mi osobiscie bardzo sie podoba - zostala zmieniona przednia maska - troche przypomina nowe audi A3 . Z tylu zostaly zmienione swiatla - na wzor golfa V oraz szyba przypomina troche ta z alfy 147 . Wnetrze pozostalo bez zmian . Ale ogolny efekt jak dla mnie jest bardzo fajny A wy co sadzicie ??
a tu sa linki ze zdjeciami foto 1 foto 2 |
Piotrek83 User Honda Civic Kraków / Stalowa Wola | 2005-03-15 23:08:01 Polo "zgolfiało" Bardzo przypomina Golfa Plus. I lampy w nowym stylu, Passat ma miec podobne...teraz chyba wiekszosc VW bedzie takie miala...ale ogolnie ladne autko, duzo ladniejsze od starego "okularnika" (nie mylic z E-klasse) |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-03-15 23:18:06 No niestety Piotrek takie juz czasy ze jedna firma produkuje bardzo podobne autka, jedynie im wieksza klasa tym bardziej ""napompowane"" . Chociaz i autka roznych firm bardzo sa podobne, tworzac je na jednym podwoziu i adoptujac silniki. Wychodzi taniej, ale moim zdaniem napewno nie ladniej.
Jesli chodzi o VW to jest to folks - wagen, ale chyba nie dla wiekszosci ""folksow"" w Polsce . A polo ladne autko, chociaz wiele posciagalo od swoich braci z VW, co nie jest cacy .
Pozdrawiam |
Rafauu User Mitsubishi Lancer EV ... Zdziechowice | 2005-03-16 08:14:19 Mi się osobiście nie pdoba. Następny PA NCERwagen!!! |
Linku stalowa wola | 2005-03-16 17:24:10 Przod mi sie bardzo podoba ..w kszyalcie "V"...poprzednia wersja polowki starsznie mi sie nie podobala i wogule jaks taka brzydka byla..a ta co bedzie no to zapowiada sie pieknie![]() |
bi-pi User toyota corolla Stalowa Wola | 2005-03-16 17:54:41 wyglad jest seryjnie kosmiczny, switała tez sa ciekawe, wszystko było by ładnie gdyby to była podstawowa wersja ![]() ![]() |
kaskader User Renault LAGUNA NiSkO | 2005-03-19 08:40:58 mi rowniez sie podoba
ma cos z kazdego poprzednich modeli golfa |