Impreza klubowa 26.02.2005 i wrażenia po..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na imprezke klubowa 26 lutego 2005 roku(sobota)
Impreze tytuluje super udanymi zlocikami: Jesienny Zlot Tuningowy i WOSP Zlot Tuningowy.
Bedzie to impreza na ktorej bedziemy sie cieszyc tymi wydarzeniami przy pieknej muzyczce i lanym alkoholu.
Impreza bedzie miala miejsce w Rzeszowiaku
Na impreze maja wstep tylko Klubowicze z osoba towarzyszaca(kobieta) oraz KTSW Fan ktorzy pomagali przy tych zlotach
Impreza jest zamknieta tylko dla nas.
Aby na nia przyjsc nalezy potwierdzic swoje przyjscie i podac czy bedzie sie samemu czy z kobieta.
Natomiast osoby z poza klubu ktore nam pomagaly tez musza potwierdzic swoje przyjscie ale dodatkowo beda musieli sie z nami spotkac w Zepterze w piatek wieczorem aby potwierdzic, ze naprawde pomagali( no chyba ze pamietamy po samej ksywie np:Beep).

Bedzie to impreza calkowicie darmowa(jesli komus nie starczy to co przygotowalismy bedzie mogl w barze dokupic tanio co bedzie chcial) i dlatego wstep na nia bede mieli tylko osoby wpisane na liste, tak jak bedzie tylko tyle wyznaczonych miejsc.

Termin zglaszania swojego przyjscia uplywa z koncem dnia 24.02.2005(czwartek)

Dokladniejsze informacje kiedy sie zaczyna czy konczy beda ogloszone puzniej(prawdopodobnie poczatek 20:00)

Pozdrawiam
I czekam na zapisywanie sie tu
Podajemy ze idziemy i czy bierzemy ze soba kobiete towarzyszaca

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-02-27 06:53:27 ]

Hello.

No wiec tak.....
chetny jestem to chyba jasne, aczkolwiek tylko awansik moze mi pokrzyzowac plany... ostatnio omija mnie przez niego wiekszosc rozkoszy zycia

poki co jestem na tak to znaczy na TAK

Bede ale nei pije podobnie jak rzeszowiak.
W niedziele mamy start na kjsie..

bede raczej napewno poszaleje jak na sylwku albo i bardziej dam rade oczywiscie flaszeczka bols brzoskwinowuy jak by to niebyło cała wypije jak u pola na 18nstcepozdro

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2005-02-17 23:31:37 ]

potwierdzam swoje przyjscie z osoba towarzyszaca (z żona )

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2005-02-17 23:38:13 ]

chyba z zonka polo wapadasz eheh oj to jak ona nam bedzędzie polewac to padne w godzine .Apropo polewnaia nie rozlewac alkoholu Pola kobieta pracuje urzeszowiaka w barze tak ze uwazac na szklanki itp...bo waz złoji ładnie

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2005-02-17 23:39:29 ]

Bede, z chlopakiem .

Bardzo chetnie samemu wpadne ...

Adamo ja sie pojawie i jeszcze dogadamy ten wyjazd!!!!!!!!!

Ja pić napewno nie będę przed kjs jeszcze nas wykluczą i co bedzie !!

pewnie sie pojawie niestety sam ale to nie jest jeszcze pewne dam jeszcze znac

ello wszystkim nop chlopcy dano mnie niebylo na forum bo nimam czsu praca praca itp itd.. nom juz sie niemoge doczekac tej imprezki mam nadzieje ze zalejemy wszyscy pale ja sie juz oto postaram a szczegulnie musze przypilnowac ropuszka bracholaka czyli ja juz odliczam dni do nastepnej soboty pozdro dla wszystkich fanow i klubowiczow duze buzki dla was nareczka papapap do zobaczyska

Ja tez napewno wpadne ale nie wiem czy z osoba towarzyszaca> jak cos to dam jeszcze znac!zabawimy sie!!!!!

Cytat:
2005-02-17 22:15:11, Pingu pisze:
i lanym alkoholu.

oj pingu chciales napisac i lanym kompocie z mirabelek Przeciez jest post !!

Ja bedziem napewno.

Moze nie na calej imprezce ale zagladne na 100% i postaram sie pobawic jak najdluzej, bede oczywiscie z kims

ja tez sie zjawie - chyba z kims gallus wydalo sie ze bedziemy razem a to miala byc niespodzianka a tak na serio to potwierdze w srode czy bede z kims czy sam

jelsi FAN's mogą byc to tez bym z chęcia przyszedł, sam bez osoby towarzyszacej.

Maca też bedzie pisze za niego bo kompa on narazie nie ma !!

ja bede napewno tylko szukam laski jeszcze do towarzystwa

Cytat:
2005-02-20 12:51:28, bi-pi pisze:
jelsi FAN's mogą byc to tez bym z chęcia przyszedł, sam bez osoby towarzyszacej.

Tak ale jesli ktos pomagal nam w tych dwoch imprezach jest zaproszony