Forteca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś może mi doradzić czy warto zainwestować w autoalarm SUPER FORTECA

Cytat:
2005-04-21 16:30:21, Andrzej27 pisze:
czy ktoś może mi doradzić czy warto zainwestować w autoalarm SUPER FORTECA

Ja mam ten alarm w Escorcie, brat ma ten alarm w Astrze i oboje jesteśmy zadowoleni. Więc ja polecam, nie wiem jak inni.

a jaka cena u was tego alarmu z zalozeniem ?? moze Marcin polecisz jakis tani warsztacik gdzie zakladaja alarmy

ja mam nadzieję że tak po znajomości mam dobrą cenę bo za 260 zł a robocizna jest liczona z założeniem centralnego zamka i wynosi 150 zl
ale z tego co wiem to tak za montaż alarmu biora 100 PLN

Cytat:
2005-04-21 21:47:18, mati_18 pisze:
a jaka cena u was tego alarmu z zalozeniem ?? moze Marcin polecisz jakis tani warsztacik gdzie zakladaja alarmy

Ja kupiłem ten alarm na Allegro i sam sobie założyłem (wykształcenie telekomunikacyjen, więc nie sprawiło mi kłopotu).

na szczęście nie musiałem bawić się w zakładanie siłowników do centralnego bo miałem już fabryczny centralny

mam pytanie do MArcina nie wiesz gdzie w Opolu można fachowo i tanio przyciemnić szyby.
Czasami bywam w Opolu

ja bywam w Opolu prawie codziennie i tez bym sobie przyciemnil a co do alarmu to chyba tez sobie sam zaloze, z pomoca brata dalmy rade jak mam placic ze 100zl za zalozenie to wole spedzic caly dzien w garazu.

A do mnie właśnei wczoraj przyszedł Magicar 440. Zestaw wygląda cołkiem przyjemnie musze przyznać. 175 zł + przesyłka. Sterowanie plusem i minusem. czujniki ruchu, wstrząsów i masowy, syrena dwa piloty 4 przyciskowe. CHyab się niedługo wezmę za zakładanie

u mnie ponad to bedzie syrenka z własnym zasilaniem i antynapad w postaci karty

No syrenke oczywiście tez mam w zestawie

A co to jest ten antynapad?

I prosze link do aukcji na której kupowałem:

Magicar 440

Cytat:
2005-04-22 08:04:29, Andrzej27 pisze:
mam pytanie do MArcina nie wiesz gdzie w Opolu można fachowo i tanio przyciemnić szyby. Czasami bywam w Opolu

Wiem gdzie w Opolu można przyciemnić szyby. koleś robi to bardzo dobrze, jednak ceny ci nie powiem bo nie wiem, mam telefon do niego to jak chcesz to się odezwij to ci podam i zadzwonisz i już z nim pogadasz.

Acha, i koleś nie jesk dokładnie z Opola, to jest Narok (zaraz pod Opolem), koleś zajmuje się "zawodowo" tuningiem