Mini spot Krakowsko-Lodzki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W sobote rano udaje sie do Lodzi po samochod. Moze MCQ, Stasiu, Zeckon i reszta byliby chetni na mini-spocik? Moze jakies Krakusy by sie wybraly dla towarzystwa? Planuje jechac 6.50 pociagiem z Kraka, chyba ze bedzie nas wiecej to mozemy samochodem pojechac.

Co wy na to?

ja sie pisze na wycieczke aczkolwiek krucho z kasa stoje jak 2 max 3 dychy to jadeile pociag kosztuje?? jak we dwoch to moze juz autem taniej?

Cytat:
2005-03-17 11:17:11, Bart128 pisze:
ja sie pisze na wycieczke aczkolwiek krucho z kasa stoje jak 2 max 3 dychy to jadeile pociag kosztuje?? jak we dwoch to moze juz autem taniej?

Jak bedziecie jechac dajcie cynk bo staszek chcial ode mnie akumulator :>

Nie wiem wlasnie ile pociag ale moja astra liczylem ze ok 120 zl wiec pociag na pewno taniej. Jakbysmy mieli cos mniejszego na gaz to juz we 2-3 byloby tanio.

We dwoch pociagiem jest tez taki problem ze z powrotem bedziemy mieli tylko fotel kierowcy

Moze sie znajdzie jeszcze jeden-dwoch furiatow ?

argenta w trasie 9, 10 pali gazu cena tam i curuk pewnie wyjdie podobna jak za astre tylko ze teraz v max jest 60 kmh bo poloska krzywa ehe... nowa juz w drodze ale przed sobota nie bedzie w kraku a na starej z rozj... i szczerbatym lozyskiem strach jechac w trase bullit jediesz z nami, przewietrzysz dresik

No ja wiadomo ze będe

Wlasnie to samo mialem z Fiesta, niby gaz ale 9-10/100 to wychodzilo prawie 20 zl a teraz astra na benzynie wychodzi 21. Moze jeszcze beda chetni.

MCQ: Spoko, zmobilizuj Stasia

pociąg w jedną mańke kosztuje ok 20 25zł.

jacha - gdzie, kiedy, i ile pijemy?
EDIT:
Rano tzn o ktorej? - bo o 10:30 bedzie u mnie Pat i mozemy wpadac na spota

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-03-17 12:25:12 ]

jak 25 zl to mozemy we dwoch PKP podbic, tylko MCQ zalatw nam fotel pasazera do 128 Ja place niestety caly bilet, mam nadzieje ze 25 to nie studencki?

Pociag bedzie o 10.30, chyba ze samochod to wtedy nie wiem kiedy bedziemy.

no niestety ulgowy
A ty yapco lepiej pakuj w astre barta silnik co mi bezczelnie podkupiłeś, bo inaczej czekają cie nieprzyjemności w krainie latających siekier

Cytat:
2005-03-17 12:57:02, MCQUEEN pisze:
no niestety ulgowy A ty yapco lepiej pakuj w astre barta silnik co mi bezczelnie podkupiłeś, bo inaczej czekają cie nieprzyjemności w krainie latających siekier

Jak Ci bedzie bardzo zalezalo to moze sprzedam Dominika silnik. Jeszcze sam nie wiem.

Wiedzialem ze to kiedys wyplynie w najmniej odpowiednim momencie

moj bilet z katowic (243 km do Łodz Widzew) - 36 zl bez znizki. A Stasiu dobrze prawi bede o 10.30

To ten sam pociag, przesiadasz sie w Dabrowie albo Czewie?
Jakbysmy jeszcze kogos znalezli to mozemy Cie zabrac samochodem - bedzie taniej. Gierkowka bysmy pojechali.
Bart, masz znizke?

mam przesiadke w Czestochowie do jakiegos pospiesznego.

Do mojego pospiesznego Krakow - Dabrowa G. - Zawiercie - Czewa - Lodz Widzew.

Kurde sam bym pojechał, ale nie mogę w sobote
Szkoda, że się nie spotkam z Łodzianami
Pozdrawiam i miłej podróży i spotu

yapko to wygladaj tam za mna...jakbys mnie zapomnial to bede mial klape bambino przy sobie

Pat: spoko, na pewno Cie rozpoznam(y).

Wujek-Kajtek: Szkoda, bedzie nam lyso bez Ciebie
Dzieki.

chłopaki czyli odbieram was z Łódź widzew o 10:30 - no i bajerka fest - scigamy dach i do ksiazego przez miasto jak samolotem

EDIT:
Moze jakbyscie jechali autem to pojechal by Mar i Carv ?

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-03-17 15:24:00 ]