MotoNews.pl

Niebieskie diody

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam ochotę zamontować sobie za przednią szybą niebieskie diody świecące do przodu. Czy policja przyczepi sie do czegoś takiego?

w tv mowia ze tak ale moj brat jezdzi z spryskiwaczami swiecacymi 2 razy go kontrolowali - przy mnie i nic sie o to nie czepiali albo nie zauwazyli - w co watpie albo poprostu mieli dobry dzien . ale z tego co wiem nie wolno tego miec

Raczej mówią że kolor niebieski jest zarezerwowany do pojazdów specjalnych Więc używanie ich grozi stratą dowodu

nie wolno, nawet wylaczonego, zabieraja dowod, lepiej dac sobie diody na osobnym wylaczniku do reflektorow i jak jest patrol to sobie wylaczasz...

a kumpel w bawarze moiwil policji ze jedzie na zlot i wlasnie probuje to co zamontowal i ze nie bedzie tego uzywal na codzien i go puscili ah ta firma na P

Festyniarstwo

jak chcesz niebiesko to wstaw w zegary

proponuje jeszcze swiecace wentylki. Ja takie mam + swiecace spryskiwacze i jak podjezdzam pod remize na dyskoteke to dziouchy szcza po nogach.

no no remiza

Cytat:
2005-03-09 09:58:19, Voy pisze:
proponuje jeszcze swiecace wentylki. Ja takie mam + swiecace spryskiwacze i jak podjezdzam pod remize na dyskoteke to dziouchy szcza po nogach.

hehe co ja widze w profilu moje alpiny

i wszystko zostalo w klubie... haha

boooożę jak sie ciesze że się pozbyłem pierdzioloneza.........bez obrazy......

Cytat:
boooożę jak sie ciesze że się pozbyłem pierdzioloneza.........bez obrazy......

i co kupiles? BMW? bez obrazy

heh, ja jestem w trakcie... na auto wydalem w pizdoo a teraz to mi starczy na gaz do nastepnego wozu...

kupiłem coś duuużo większego w kombiku na wypasiorce i na dodatek mniej pali od poldzia poldziem śmigałem przez 6 lat i byłem z niego zadowolony, miałem jakąś dziwną wersje bo nie gnił?!. pozdrawiam wszystkich waszych klubowiczów.

Cytat:
2005-03-09 22:14:09, Alan28 pisze:
hehe co ja widze w profilu moje alpiny

Ano tak mowia ze twoje

haha, koles w dresie ktory je przyniosl pewnie zapewnial ze sa jego...