Lakier w 126 el gdzie szukac?? ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema mam pytaniue natomiast szukam gdzie jest zapisany symbol lakieru w moim maluszku ktore to sa cyfry ?? co oznaczaja lakier barwe ,mam troche do zrobienia przy blacharce i chciałem kupic sobie lakier

Na tabliczce znamionowej w bagażniku.

Jak masz zielonego eleganta to pewnie masz "zielony (verde) nr 076"

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-03-20 12:13:14 ]

jak chcesz sobie dobrze pomalowac idz zeby ci dobrali lakier elektronicznie-bedziesz mial wtedy ten sam kolor
bo z numeru na tabliczce to sobie kupisz renowacje ktorej odcien moze byc calkiem inny niz twojego samochodu

mam kolor zielony tylko ciemny nie takie jasne cos jak groszek tylko ciemniejszy a ktore cyfry oznaczaja ten kolor? ?? na tej tabliczne? ??

te kolo napisu kolor

Cytat:
2005-03-20 12:22:36, maly187 pisze:
mam kolor zielony tylko ciemny nie takie jasne cos jak groszek tylko ciemniejszy a ktore cyfry oznaczaja ten kolor? ?? na tej tabliczne? ??

tez kupowałem ten kolor za poł litra z utwardzaczem dałem 50zł po pomalowaniu całego przodu praktycznie nie znac roznicy w odcieniu lakieru a dobierali mi według numeru fabrycznego lakieru

Cytat:
2005-03-20 12:22:36, maly187 pisze:

Podałem ci przecież informacje z żółtej ksiązki o maluchach. Są tam wszyskie kolory w jakich robili eleganty i zielony jest jeden

jeszcze powina być naklejka na pokrywi bagażnika jak otwożysz to polewej na górza ale co i jak to nie orientuje się