MotoNews.pl

UWAGA - Nasi w mediach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czytam sobe wczoraj najnowsze WRC poczytalem i dochodze do konca numeru i patrze co bedzie w nastepnym...

patrze a tam obrazek starego fiata pomalowanego w sposób znajomy podpis pod zapowiedzia - tanie rajdowanie czy cos kolo tego - patrze jaki to fiat - 127, patrze dalej a on ma Legnicka rejstracje... -

Istnieje uzasadnione podejrzenie ze to nasz sqadowy zespół rajdowy

Juz nie mogę sie doczekać nastepnego numeru gazetki.

Ebec - gratulacje

gratki~!!!!

Fajnie jak czasami cos ktos napisze

Nieźle, gratuluje i mam nadzieje ze wtedy jakiegos scana wrzucicie

dzieki

artykul bedzie o naszym zespole 7rally.com w przyszlym numerze jak napisales (wiec kupujcie ) bedzie to duzy artykul na srodku na chyba 3 strony czy jakos tak

super ... sezon rajdowy sie rozpoczyna .. cos powalczycie

tylko szkoda ze nie mozemy pojechac naszym fiatem na zdjecia do artykulu, zrobilismy sobie sesje do artykulu ale teraz wstawiamy klatke i nowe serce a w artykule bedzie jeszcze bez klatki no ale zobaczymy jak to bedzie moze sie jakis sponsor znajdzie

oby tak dalej jak sie robi glosno to i sponsor sie znajduje

Gratuluje gratuluje skana moglibyscie wrzucic

No to widze że musze ten numer kupić

no kurde trzeba gazetke kupic - Ebec ja sie zgłosze do Ciebie po autograf - bo pozniej się nie dopcham

heheh spokojnie mamy nadzieje ze znajdzie sie sponsor po tym artykule ale i tak fajnie ze redaktor naczelny zainteresowal sie naszym zespolem

hehe Kiedys jak bylismy z Hatorem na Karkonowskim rajdzie poznalismy osobiscie Pania Redaktor z WRC Renate NIezbecka

No kurcze trzeba jakis mini rajd zorganizowac zeby chlopaki mialy gdzie cwiczyc

no kolo olesnicy jest taki odcinek specjalny na bylym wojskowym terenie troche zarusl ale mozna by go odkurzyc zanim zrobia na nim obwodnice