Tuning 126p - sklepy, warsztaty w Szczecinie - szukam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, poszukalem troche na forum i nie znalazlem odp.....

Jestem ze Szczecina, pod koniec miesiaca mam zamiar zaczac ulepszanie silnika w swoim 126p, ale mam trudnosci z dostaniem niektorych czesci, oraz ze znalezieniem kogos kto splanowal by mi glowice.

Prosze o jakies namiary na sklepy z duzym wyborem czesci do fiata 126p, oraz na fachowcow, kogos kto moglby splanowac glowice.

Pozdrawiam.

czesci to mozesz przez net zamowiic a co do zakladu to sie popytaj u mechnikow to ci powiedza gdzie i jak.

Ja moge załatwić planowanie za 25 zł zawory po 20 zł wszystko super robią sprawdzone :]

Przyjedz na nasz spot w szczecinie to pogadamy w tej sprawie :]

Cytat:
2005-03-20 18:56:32, dt01 pisze:
Ja moge załatwić planowanie za 25 zł zawory po 20 zł wszystko super robią sprawdzone :] Przyjedz na nasz spot w szczecinie to pogadamy w tej sprawie :]

czesc, kontaktowalem sie juz z michapa od was
z planowania glowicy skorzystam napewno. I mam nadzieje dolaczyc niedlugo do floty 650 :> w szczecinie
Pozdrawiam

Hehe, widzę, że Szczecin też rośnie w siłę i powoli mam nadzieję północ Polski przestanie odstawać od reszty kraju w dziedzinie autkowej;]

POZDRO Szczecin;]

witam, narazie jest nas siedmiu ale liczba naszych klubowiczow rosnie, pomyslimy moze w lato uda sie nam zrobic jakis wiekszy spot dla fiatow z pomorza, pozdro650!

Z planowaniem głowicy ugadamy sie na priv zeby nie nabijac cyferek na forum :]

Apropo zlotu dla pomorza to można coś wymyśleć tak każdemu było blisko :]