Żenada (kibice)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka dni temu w okolicznościach wszystkim nam wiadomych byliśmy świadkami "pojednania" kibiców. Chodziło miedzy innymi o kibiców Legii i Polonii Cracovi i Wisły no ale ogólnie mówiono o pojednaniu.

Minięło dosłownie kilka dni ... i co ??

Mecz KSZO - Korona zadyma m.in. palenie szalików przez pseudziaków KSZO ....

Mecz Cracovia - Legia, kibice Legii obrzuceni kamieniami i butelkami kilku w szpitalu .... bijatyka z policja .....

Poprostu żenada. Nasze za przeproszeniem władze się patyczkują z guwniarzeria jakby nie wiedzieli co należy zrobić. Anglicy pare lat temu też mieli problem huliganów i co i juz go nie maja. Monitoring na stadionach + bardzo wysokie grzywny za wybryki uspokoiły sprawę. Jakby jeden z drugim dostał grzywne 20 000 zł to by sie uspokoił i nie powinno być żadnych ulg. Jak go nie stać niech nerkę sprzeda albo kredyt zaciagnie i niech jego wnuki to jeszcze spłacają.

Jestem totalnie oburzony .....

pozdr

i jak tu isc na mecz z rodzina czy dziewczyna... Az strach... Wezmy przykad lasnie z angoli.... unich teraz jest rewelacyjna stmofera na meczach, oczywiscie czasami nerwy komus puszcza ale to sie zdarza wszedzie... A u nas??? Jak ja bym chcial ustanawiac prawo...

ogladalem wczoraj wiadomosci.

czulem ze ten rozejm dlugo nie potrwa.
zbyt wiele nienawisci jest miedzy tymi ludzmi zeby mogli sie przyzwoicie zachowywac.

jak dla mnie to oddzialy ZOMO moglyby zostac ponownie powolany aby pilnowac porzadku na stadionach.
kary pieniezne widac nie dzialaja tak jak powinny.

i to jest jeden w powodow ze nie chodze na mecze

Flo kara pieniezna w wysokosci 500 czy 1000 zloty nikogo nie nauczy... Jaka nienawisc?? przeciez on sie nawet nie znaja.... Moim zdaniem tu przychodzi raczej nasza mentalnosc i wychowanie klubowe....

wychowania klubowego nie ma zadnego..
kazdy szanujacy sie klub nie powinien takigo pseudokibica dopuszczac do stadionu.
a co do nienawisci.
yu sie raczej ukazuje mentalnosc gownazerii, ktorej ewidentnie brakuje zajecia i nie ma gdzie sie wyzyc

he he widze ze niektorym ustanawianie prawa na PG nie wystarcza
A co do pilki to wlasnie z tego powodu olalem pilke jak bym chcial ogladac walki poszedl bym na mecz bokserski, a peudo kibicow do gazu ...

Cytat:
2005-04-11 08:35:37, najmer pisze:
he he widze ze niektorym ustanawianie prawa na PG nie wystarcza

No najpierw pg potem sejm prezydentura a na koncu caly swiat...

A wracajac do tematu...
Mnie to szkoda tych ludzi co niestety znajda sie w wirze takich wydarzen a sa zupelnie przypadkowi...

Myslalem ze popuszcze przed chwila

Wojewodzki z Figurskim (Radio 94) zadzwonili do KSZO i podali sie za pracownikow TPSA i ze dzis strajk jest i za to ze palili szaliki im telefony odlacza

Ale jaja buhahahha

pozdr

szkoda ze nie slyszalem, ale ta stacyjka chyba tylka w Wawie

I na slasku ale mozna przez neta dac www.radio94.pl

pozdr

hehehe i dobrze powinno sie na rozne sposoby walczyc z takimi zachowaniami... Dla pocieszenia tylko podam ze we wloszech jest to samo ...

Teraz znowu zadzwonili ze z zakladu energetycznego i ze im prad i gaz odetna

jaja na calego jak ich znam zaraz znowu zadzownia ze im trawe z murawy zabiora haha

pozdr

Teraz dzwonia do Korony przedstawili sie jako nauczyciele religii z kielc proponuja kibicom obozy integracyjne buahhaha normalnie zejde zaraz

A za chwilke beda dzwonic do Cracovii i Legii czekamy

pozdr

ech wiedzialem ze to pojednanie dlugo nie potrwa...

a kary pieniezne to bym im solil ze joj - albo do robot publicznych zaciagnal

a radyjko cos nie gra u mnie - czemu

cholera chce posluchac radia przez neta i nie moge...

no u mnie tyz nie gro

bo my z prowincji... i internet nie dociro....

pojednanie kibiców....... nierozsmieszajcie mnie , wiedziałem ze tak bedzie , ze szybko o nim zapomną , ja tam nie chodze na mecze bo przestała mnie piłka nozna bawić własnie przez takich psełdokiboli

Sterciu tez tak uważam. Od początku twierdziłam, ze taka "przyjaźń i pojednanie" długo nie potrwaja szkoda

jak oni mieli sie pojednać jak oni nie chodzą na boisko dla meczy tylko po to aby sie lać na nim a mecz to tylko przykrywka do bójki