| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Reyn23 HF MEMBER Pony 1.5 GLS Stary Sącz | 2005-03-23 15:04:15 Czesc! Dzisiaj miałem nie ciekawy dzien Pojechałem sobie na wieksze zakupy no i juz chce wracac a tu.... nic!! przekrecam stacyjke ,kontrolki sie swieca a silnik ani rusz Wiec stałem tam przynajmniej 2 godziny i prubowałem cos wykąbinowac!! Na szczescie spotkałem znajomego mechanika i jakos go uruchomiłem(wkacu) Z tego co mi powiedział to zawiesił mi sie rozrusznik i musze go wymienic!! Chciałem was spytac czy mieliscie jakies przygody z rozrusznikiem ,ile was to kosztowało i czy wogule duzo przy tym roboty??? Musze teraz z tym zrobic bo nie chce miec wiecej takich niespodzianek Pozdrawiam |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-23 15:24:39 mnie też padł ale na amen więc ASO --> 500 pln i nowy śmiga ![]() |
Reyn23 HF MEMBER Pony 1.5 GLS Stary Sącz | 2005-03-25 20:08:12 No i problem rozwiazany Dzisiaj rozebrałem rozrusznik-odrazu powiem nie łatwo było sie do draństwa dostać!! Po rozebraniu myslałem ze bedzie bardzo zle-szczotki zjechane i "komutator" doszczetnie przypalony Myslałem ze juz kredyt bede musiał brac Ale pomyslałem i postanowiłem sprubowac wyszlifowac na tokarce "komutator"-udało sie!! A w sklepie kupiłem szczotki od "kanta"-obciołem,podszlifowałem i weszły jak nowe Skreciłem i cud -działa Mam nadzieje ze troche na tym pojeżdze Pozdrawiam |