Szukam każdej 316;318;320;325;324td, ale patrze na ceny i stan, mało widziałem 325 w sumie to na żywo ani jednej. Te inne co widziałem to ceny z kosmosu i na dodatek wyjechane na maxa przykład: BMW 316 E30 90' fotele tylnej kanapy nawet przetarte!(oczywiście 160tys km) i cena, myslałemże sie poskładam jak ją zobaczyłem 10750 do negocjacji...

. Chciałbym 325 ale na 320 wybrzydzać nie będę a jeszcze w takim stanie to już wogóle. Mówię wam stan rarytas blacharki i wnetrza, zero jakiegoś wiejskiego tuningu, jest tylko obniżona i stoi na BBS-ach. Wszystkie szpary idą równiutko, reflektory identyczne, fabryczny wydech nawet ma, drzwi zamykaja się delikatnie, z bagażnika można jeść, żadnych spawów, skrzywień, podtopień, czy innych plam, gdyby nie to co zobaczyłem jak pisałem, to pewnie już zadatek bym dał. Co do podejrzenia sikaniem benzyny, to raczej odpada bo kumpel stał zaraz obok tego psiknięcia i też to zauważył i mówił że benzyną nie czuć. Ja podejrzewam że to jakaś pierdoła ale nie mi o tym sądzić. Mówię wam te autko zrobiło na mnie wrażenie jak mało które.(wygląd) Podsufitka idealnie wkomponowana, żadnych plam, tapicerka wogóle nie zniszczona, żadnych porysowań deski rozdzielczej ani nic takiego. Co do jazd to dopiero z mechanikiem.
P.S: Aldik, jeszcze jej dobrze nie robiłem