Nieznany fiat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"znalazłem to auto w weekend, jest przywalone gratami w starej zawalonej szopce, zdjęcia tylko zrobiłem tak jak sie tam mogłem dostać i za cholere nie wiem co to za auto, na kierownicy jest logo fiata"

fotki samochodu

umieszczam na prośbe Artiego, haslo mu sie zapomnialo;)

124 spider?

850 spider
edit: az cholera bierze czlowieka jak takie autko widzi w takim stanie pare sztuk jest w Polsce... moze 3 moze 5?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-03-21 10:06:13 ]

K..... faktycznie aż żal takiego wypaśnego kabriolecika :/

Właśnie mi po światłach nie pasowało na 124 , ale Bart jak zwykle ma rację , BTW Bart nie denerwuj się tak , autko już zlokalizowane , więc może trafi do konesera , a nie pójdzie na żyletki...( miejmy taką cichą nadzieję.... Mountez informuj o losach tego cudeńka... ) ale przynajmniej wydaje się w miarę kompletny... yyy chyba bez świateł... w każdym razie nie wolno pozwolić mu skończyć na Maxi....
Pozdro. Piotrek.

ciekawe czy jest w stanie do odratowania czy juz tylko detale mozna z niego zabrac.
W wawie stoi taki czerwony...bez dachu ipod chmurka od kilku jezeli nie kilkunastu lat..zal dupe sciska

Cytat:
ciekawe czy jest w stanie do odratowania

Każdy zabytek jest do odratowania!!! Tymbardziej taki okaz!!

Cytat:
2005-03-21 10:58:10, ArF pisze:
ciekawe czy jest w stanie do odratowania czy juz tylko detale mozna z niego zabrac. W wawie stoi taki czerwony...bez dachu ipod chmurka od kilku jezeli nie kilkunastu lat..zal dupe sciska

where???

takiego spiderka mial wujek mojego kolegi (jakies 2 lata temu)
kiedys tam wdarlem sie z nim do szopy i sobie polukalem co i jak
...swietne autko
trafilo ponoc w dobre rece za 1500 kpln

"ciekawe czy jest w stanie do odratowania czy juz tylko detale mozna z niego zabrac.
W wawie stoi taki czerwony...bez dachu ipod chmurka od kilku jezeli nie kilkunastu lat..zal dupe sciska""""""""""""""""""""""""""

GDZIE STOI W WAWIE TAKIE AUTO?????????????????????
podasz namiary

napewno daloby sie go odratowac... moj wojek budował renault Floride od podstaw praktycznie..... nowe podluznice itd... Auto teraz wyglada super i mysle tego tez by sie udalo zrobic Kwestia tylko czasu i heci, no i kasy... ale mysle ze autko po wyremontowaniu by było wiecej warte niz wlozone pieniadze

ten "czerwony z wawy" to chyba {napewno} ten ze zdjec ponizej.... z tego co slyszalem od znajomego fiatomaniaka z wawy to auto juz tam nie stoi tylko "sie robi" juz w jakims warsztacie ale potwierdzic na 100% nie moge
oto foto

zdjecia ze strony graty.art.pl

Mnie się te 850 nie podobają, ale nie powiem, że nie chciałbym mieć, a tym bardziej uważam, że należy takie autka ratować
Kto bierze tego krakowskiego???
Od razu mówie, że ja nie
Pozdrawiam

Cytat:
2005-03-22 09:38:19, Bart128 pisze:
ten "czerwony z wawy" to chyba {napewno} ten ze zdjec ponizej.... z tego co slyszalem od znajomego fiatomaniaka z wawy to auto juz tam nie stoi tylko "sie robi" juz w jakims warsztacie ale potwierdzic na 100% nie moge oto foto

To własnie ten! Stał/stoi na parkingu strzezonym na pradze niedaleko zoo. Pamietam jak go po raz pierwszy zobaczyłem to o mało nie wjechałem w latarnie potem godzine chyba go ogladałem ale namiarow na wlasciciela nie udalo sie ustalic. Dobrze ze ktos sie za niego wziął!!!