Naprawa modułu zapłonowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety ale muszę zacząć nowy temat bo moich dolegliwości nigdzie nie znalazłem.
Odpaliłem rano Poldzia 1.6 wtrysk i zaczęło nim szarpać, tak jakby nie palił na wszystkie świeczki, a podczas jazdy ledwo rusza i wyciąga 60 km/h, i nie wiem w czym problem, gdybam sobie tylko że padł mi jeden z modułów a słyszałem że można je poddawać regeneracji i trwa to ok godziny, prosze powiedzcie mi jak sie to robi i czy dobrze myśle, jeśli to nie to to co??

Cytat:
2005-03-30 09:56:16, Maciek_1600_SLE pisze:
Niestety ale muszę zacząć nowy temat bo moich dolegliwości nigdzie nie znalazłem. Odpaliłem rano Poldzia 1.6 wtrysk i zaczęło nim szarpać, tak jakby nie palił na wszystkie świeczki, a podczas jazdy ledwo rusza i wyciąga 60 km/h, i nie wiem w czym problem, gdybam sobie tylko że padł mi jeden z modułów a słyszałem że można je poddawać regeneracji i trwa to ok godziny, prosze powiedzcie mi jak sie to robi i czy dobrze myśle, jeśli to nie to to co??

miałem takie chece, i faktycznie poszedł jeden z modułów ... kupiłem regenerowany za 400 zł i już 4 lata jak wymieniałem i nie ma problemów z nim .. jak to sie regeneruje nie wiem bo mechanik dał mi juz regenerowany ale na pewno jest taniej od nowego ..

Nowy modul kosztuje ~240zl, regeneracja (czesci) jakies grosze - moze ze 30zl.

Opis regeneracji masz na Elektroda.pl

nie ukrywam że mając opis regeneracji bym sobie coś podłubał, ale na tej elektrodzie to labo ja jestem ślepy albo nie umiem szukać albo niema tego

Prosze bardzo (to chyba to): elektroda.pl