| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
djgoofy Opel Omega B 2.5 V6 Leszczyny | 2005-03-21 15:14:47 witam . za wiele Ci nie pomogę, ale jeśłi chodzi o BRC to ja mam taką, ale SEQUENT. to jest akurat wtrysk i zapłaciłem za nią 5950 (2.5 V6). do 4-ro cylindrowych za tę instalkę chcieli między 1400-1700 mniej - wszystkozależy od marki wtsryskiwaczów.
kiedyś gadałem z gazownikami i wspominałi o tańszej instalce (2000-2500 zł - w zależności od poj.) twierdzili że powinno to chodzić, ale nie gwarantowali mi jak długo. postanowiłem przycisnąć pasa i wsadziłem ten drogi sprzęt, a to tylko dlatego że już kiedyś nadziałem się na te "tańsze" akurat w Toyocie i tak to daremnie chodziło że miałem tego dość pozdrawiam |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-03-21 20:35:22 brc.......... a fu już mi gnojem zalatuje. kielkac coś wie na ten temat a ty użyj wyszukiwarki . ps wtrysk do 2.0 16v to niepotrzebny wydatek. 2 gen da rade |
k27 omega B już nie tera ... suwałki | 2005-03-21 22:09:34 Witam. Mam motorek 2.0 16V i też robiłem rozeznanie jaką instalke zamontować mam kilku znajomych taxsiarzy z którymi rozmawiałem i dali mi namiary na dobry zakład w którym facet wstawil już kilka instalek do OMEGI i wie co tzeba zrobić żeby chodziła bez problemu. Byłem u niego i absolutnie odradził mi BRC jeżeli nie chcę mieć problemów z eksploatacją, proponował mi ELPIGAZ lub LOVATO obie są w podobnych cenach tz 2000 pln i facet gwarantuje, że nie będę miał z jedną bądz drugą problemów. Ja chyba zdecyduję się na LOVATO i zagazuję swoją OMCIĘ po świętach.
Pozdro z Suwałk k27 |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2005-03-22 18:11:00
Wtryskiwacze mają od tej samej japońskiej firmy. Reszta jest holenderska lub włoska. Wybór należy do Ciebie
Bullshit. Przegląd przebiegowy Prinsa po 15k w Warszawie (czyli pewnie raczej drożej niż taniej) - 70 PLN, wymieniane tylko filtry. Niedługo będę robił kolejny - jeśli przegląd jest inny to dam znać - ale z rozmowy z magikami i książeczki gwarancyjnej to nie wynika. pozdr, Robert |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-03-22 23:31:32 Powiem tak (a raczej napiszę), z obserwacji własnej instalki oraz innych instalacji, radzę przeboleć nieco kasy i zakładać Prinsa (ja tak nie zrobiłem...niestety)
|
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-03-23 15:22:30 z tą ceną euro to niech nie pieprzą głupot!!!! TERAZ 5400 a jak euro było po 4.80 to też tyle to kosztowało..... gość zdaje sie namolny. cwaniaki ci gaziarze. |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2005-03-23 15:57:55
No właśnie: toroid Staco wydaje się standardem, i dobrze. Nurtuje mnie jakie macie u siebie pojemności - ja mam 47L(AFAIR), maksymalnie mi się wpycha 38L. Patrząc na wnękę powinno się dać upchać większy zbiornik, czytałem o torusach 73L Kto ma więcej niż ja ? pozdr, Robert PS: z góry uprzedzam, że odpowiedzi w stylu "a ja mam walec 150L i on rulez" możecie sobie... darować R. |
Zjak LOB SYMPATYK Opel Omega B Lublin | 2005-03-23 19:37:47 Witam.
Do "siabaniak", proszę poczytaj http://www.nat.mbiz.pl/gaz_just.htm na temat Lambda JUST i jeszcze się zastanów. Pozdr. |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2005-03-23 20:44:33 Witam!
Jesli nadal zastanawiasz sie nad systemem BRC Labda JUST to moge Ci go tylko polecic!! Posiadam ten systemik od listopada zaplacilem za niego wtedy 1900zł i jak na razie (odpukac ) nie mam zadnych problemow z nim. Spalanie 15l LPG w zimie, gdzie 100% to miasto i do tego male przebiegi okolo 7 km jazdy nastepnie postoj i znowu jakies 7 km i tak caly czas, w trasie kolo 12l LPG przy jezdzie tak od 110km/h do 160km/h Mysle, wiec ze spalanie mieszczace sie w normie. Zobaczymy jak bedzie teraz jak juz cieplej sie zrobilo Reasumujac smialo moge Ci POLECIC ten systemik i w razie jakis pytan wal smialo na GG. |
xiadz LOB NET MEMBER tylko 2.0 Zielona Góra | 2005-03-26 09:39:24 Nurtuje mnie jakie macie u siebie pojemności - ja mam 47L(AFAIR), maksymalnie mi się wpycha 38L. Patrząc na wnękę powinno się dać upchać większy zbiornik, czytałem o torusach 73L Kto ma więcej niż ja ?
pozdr, Robert ja mam staco 50l i wchodzi ok 42 bo średnica jesy większaa można dać wyższy zbiornik który trochę wystaje ponad podłogę i jwst to 55l |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-03-26 10:45:36 bez komenarza |