Czy wstawie silnik DIESELA do wersji Cabrio ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy wstawie silnik DIESELA do wersji Cabrio ??Ta wersja jest niziutka, diesele mają nisko misę olejową.U mnie jest ok 10 cm przeswitu pomiedzy podlogą a asfaltem . prosze o pomoc !!

wstawisz, gdzyz diesle i benzyny maja ta sama skrzynie i jej mocowanie.. tak wiec silnik bedzie siedzial na tej samej wysokosi.. a co do miski... to moze tylko troszke byc nizej.

Cabrio w dieslu tez wychodziły

Cytat:
2005-03-25 08:19:34, Irekcity pisze:
Cabrio w dieslu tez wychodziły

ale tylko w mk7

rozumiem ze wychodzily wersje cabrio z dieselem mk7, a wczesniej ??? jesli sie obnizy to jakiej wysokosci moge sie spodziewac bo juz jest nisko ok 10 cm??

masz sportowe springi czy seryjne?

hm dziwne bo kiedys jechałem mk4 1.6 diesel i napewno to neibyła samorobka

hmmm. faktycznie dziwne

no to mnie ucieszyles !wierze na slowo.kazda napotkana osoba mowila ze nie widziala cabrio w dieselu. serdeczne dzieki. Ile moze mi sie obnizyc orientacyjnie?

Koła mam 15 " 205 x 60

Niezła bryka Liked !!! piękne auto!! naprawde!! jak mówią rosjanie "PIERWYJ SORT".
to co sądzisz o tej wysokości ??? koła mam 15" x 65- profil
Bo nie chce zeby jeszcze objechał w dół!!

masz profil 205x60 i do tego jest obnizony ? nie wiem jak ci kolka sie zmiscily? ja mam 195x55 i ledwo ledwo

Powiem szczerze takiego go kupiłem 4 lata temu obniżonego i nie zmieniałem kółek chyba ze na zimowe a potem powrót do tych kólek 15 ". Jak zmieniałem opony to załozyłem tez o tym samym profilu. Zimowe mam 14" na normalnym profilu, ale przód troszke szoruje.A ty jakie masz kólka??? 15" czy 14" ??? Co proponujesz???? obnizyc profil przy najbliższej wymianie opon ???? np: na 55 ???