MotoNews.pl

Polonez SAM 3d na bezdroża

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega wreszcie wywola zdjecie i moge je pokazac.

Wyzej pokazanego poldka spotkalem w Nowym Targu niestety mialem tylko jedne wolne zdjecie na kliszy nadodatek kolegi, moze komu sie jeszcze uda go lepiej sfotografowac.

Prezentowal sie bardzo ciekawie.

` __/_________
||__==O==/__||

Po prostu czad

Ciekawe od czego miał zawieszenie? SXC: nie zagadałeś koleżki??

Pzdr

ja go gdzieś mam na kompie jak go znajde to pokaże

Wow Ale fachowy majonez a jaki prześwit wielki! Że też FSO nie pokusiło się na zrobienie takiego terenowego autka!

Ale wypasik

MYSHON niestety niemialem czasu, niewiem co sie dzieje ale ostatnim czasem zegraek mocno mnie pogania

Malusi szukaj dobrze

GDA umiesc pieczatke firmowa na zdjeciu

No to widzę kolejnego Poloneza 3drzwiowego .A serio-bardzo fajny,moim zdaniem-czyżby na UAZie???Widziałem kiedyś fotkę Wartburga na ramie UAZa,hehehe-to dopiero było!(czyt.ohyda) .

"... no ładne cacko..."

A ja dzisiaj widziałem jak protoyp Poldka sedana (ten ze światłami od carówki) wjeżdża na przegląd w Wawrze przy Błekitnej. Wszyscy się na to nieźle patrzyli. Chirurg szczękowy będzie miał co robić

Podobny?

o masz to teraz okaże sie takich poldków jest kilkadziesiąt , hm który ładniejszy

extra

Jak dla mnie to jest ten sam poldek - moze byl malowany ? Oczywiscie moge sie mylic.

Kawne KWM to jakie województwo?? Bo też mi jakoś tak świta że to ten sam tylko ma zmieniony przedni zderzak i opony.

Fajna zabaweczka

Cytat:
2003-05-22 09:55:40, Bocian_s_313_PTK pisze:
Kawne KWM to jakie województwo?? Bo też mi jakoś tak świta że to ten sam tylko ma zmieniony przedni zderzak i opony.

KWM eeee katowice? Krakow? Bo Kielce chyba nie ...

ale bryka. dla mnie szok. ja kcem takiego....

Wadowice albo Wieliczka ?

Zgodnie z tym serwisemkrakowskie
KR, KK, KW, KV, dokladniej niestety nie wiem.