F128 Potrzebny mały drobiazg moze ktoś ma Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Wlasnie koncze skladac silniczek w 128 brakuje mi jednego detalu przynajmniej tak mi sie wydaje hmm wiec tak wkladalem wal do bloku od strony kola zamachowego na ostatniej panewne sa takie polksiezyce z wycietymi rowkami olejowymi po obu stronach scianki bloku, taki sam polksiezyc tylko mniejszy chyba powinien byc tez od strony rozrzadu po zewnetrznej stronie bloku jest tam wyciecie w ktore by pasowal moze kos sie orientuje w temacie i ma taki polksiezyc.

Posle foty jak zdobede jakas cyfre.

pozdrowionka

No nie bardzo rozumiem o co ty własciwie pytasz. Brakuje ci panewek oporowych???

No wlasnie ja nie wiem jak sie to pieronstwo nazywa poprostu oslania zimering. Postaram sie zrobic foty jak najszybciej

u mnie lezą 2 takie silniki na części ale w jaklim to stanie jest to nie wiem zawsze mozna sie wybrać i wymontować (tylko po co kombinować jak zapewne mozna to po pieniądzach nowe kupic lub z byle zastavki wyjąc...

Byle jakiego dystansu nie ma co wkładać - przecież to ma być odpowiednio spasowane (nominał, I szlif, itd..)!

Weź w rękę jedną taką panewke i jedź do szlifierza on już ci odpowiednią dobierze.

Witam

Zrobilem foty sa w profilu moze nie sa najlepsze ale cos tam widac
ten polksiezyc nie wiem dokladnie jak to sie nazywa zamontowany jest po stronie zamachu w takim wyzlobieniu dokladnie takie samo jest od strony rozrzadu zaznaczone na fotce fachowa strzalka no i sam nie wiem ale chyba tam tez powinien byc taki polksiezyc tylko mniejszy

Dzieki za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam