MotoNews.pl

Okrągła 35. rocznica 125polonia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szanowni Koledzy!!!
Mam nadzieję,że zdajecie sobie sprawę że 28 listopada(czwartek)MIJA 35 LAT OD ROZPOCZĘCIA PRODUKCJI NASZEJ MUZY--DUŻEGO FIATA
Z tej okazji składam wszystkim szczęśliwym(i nieszczęśliwym)
posiadaczom i użytkownikom oraz ich wspaniałym maszynom najlepsze życzenia.Wyrozumiałości cierpliwości i satysfakcji z pasji

P.S. Pamiętam jak po mieście jeżdził jakiś dziwny fiat, jakby diesel. Raz stał przed sklepem dla zachodnich diesli i wtedy doczytałem-1.6D-jeden ze stu.Do dziś się wzruszam jak o tym pomyślę. Potem miał kartkę "na sprzedaż"i tyle go widziałem.A czy wiecie ,że była wersja 1500X(wzmocniona) tak gdzieś z 76r?
WIOOREK P.T.

Chodzi Ci o wersje 1500 Lux ? Jezeli tak, to rzeczywiscie byla taka. Natomiast 1500 X to pamietam tylko Poloneza.
Wersje 1.6 D widzialem kilka razy, wiec chyba mam szczescie

Pozdrowka
Adamus

Ostatnio DF-a 1,6D widziałem jak była jeszcze giełda samochodowa na Bemowie

W "autogiełdzie"był ostatnio do sprzedania DF 1,6 diesel chyba z
'86r ale cena (według mnie zaporowa) 3,8 tyś

Moj kumpel ze studiow ma poldka 1.6D od VW golfa!!!!!

No wiem ze takie poldki sa ale to juz ludzie sobie chyba sami przekladali. Ale poldi z tym silnikiem to mul straszliwy....

Temat trochę zboczył.

Miało być o jubileuszu Polskiego Fiata 125p, a nie o Coommon Rail

Dziękuję serdecznie za życzenia tym samym przekazując je dalej dołączam się do nich. Chciałbym życzyć karzdemu użytkownikowi POLSKIEGO FIATA 125P szerokiej drogi i długich lat pomyślnej eksploatacji.

To wielki dzień dlan polskiej motoryzacji

Pozdrawiam.

Bardzo dziękuję za serdeczne przyjęcie mnie na forum.
Wracając do tematu,zrobiłem sobie plakietkę o rocznicy, którą noszę na plecaku i zrobiłem naklejki,które rozdałem znajomym,a w czwartek odświętnie się ubiorę i tyle mogę zrobić.

Nie chodziło mi o 1500lux .Fiat,którego widziałem miał dziwny znaczek z tyłu-plastikowy,czarny.Było tam 125p,1500 i duże pochylone X.Jestem pewny,że nie była to robota właściciela.Gapiłem się na niego ładnych kilka minut, kiedy zobaczyłem,że szybkim krokiem zmierza do mnie jakaś baba.Zaczęła podbiegać. Wtedy się wystraszyłem i odjechałem(bo byłem rowerem)na pewną odległość.Ona zawróciła i poszła.
Wtedy wszystko dobrze się skończyło, ale innym razem facet mnie złapał i zadzwonił po straż miejską ,bo myślał ,że chcę mu ukraść radio.Ech,będac fanatykiem DF spotyka się różnych ludzi.

Przeglad starych wątków zaowocował...

Kolejny trup...............

99% klubu oglada mecz (obecnie 3:0) a ktos tu sie bawi w grabarza

Cytat:
2005-03-26 18:53:21, Rys1977 pisze:
99% klubu oglada mecz (obecnie 3:0) a ktos tu sie bawi w grabarza

Też oglądam.

Ja nie. Polska piłka to jak polska polityka Do d...

Cytat:
2005-03-26 18:53:21, Rys1977 pisze:
99% klubu oglada mecz (obecnie 3:0)

obecnie 5:0

Cytat:
2005-03-26 19:26:47, LOBUZ88 pisze:
obecnie 5:0

6:0.

Cytat:
2005-03-26 19:36:44, xyz1qwered pisze:
6:0.

7:0