Ahoj
Wczoraj

, byłem, widziałem, siedziałem i prowadziłem BMW E90 320d. Dobra, możecie mnie dotknąć ale pojedyńczo

. Jeżdziłem dokładnie 20 min z kolesiem u boku, on tylko mi mówił gdzie mam jechać. Kawałek dwupasmówką(tragedia - mnóstwo aut) ale później drogami bocznymi (80% czasu

). Tam była jazda, koles mnie nie upominał tylko jak obroty szły do 5 tyś to zaczynał się jąkać i zacinać i jak wrzucałem mu następny bieg i dalej decha to już nic nie mówił

. Dla mnie te autko jest przyklejone do drogi. Prowadzenie wyśmienite, żadnych przechyłów i tym podobnych. Chciałem zobaczyć jak 6- ty bieg jest elastyczny, miałem 70km/h - 6- ty bieg i decha, i to dość fajnie się zbierało, naprawdę silniczek i skrzynia ekstra(zresztą jak zawsze). W salonie były też wystawione serie 3 od e21 do e90. Jakieś tam napoje były, troszkę jedzenia, handlowcy do dyspozycji i dwa stanowiska do grania w GTurismo4. Ciesze się że nie wygrałem tego auta na rok, bo jakbym musiał je oddac to bym chyba bank obrabował żeby zostało ze mną...

. Rada do tych co bedą jeździć jeszcze(bo kilka osób z forum ma jeździć) z jazdą nie czajcie się, dawać ile w lezie, koleś i tak cie nie upomni. W jeden zakręt ok 120 stopni, wjeżdżałem z piskiem opon i też nic nie powiedział, dalej rozmawialiśmy o E24 i jego Fordzie Escorcie.
Wrażenia z jazdy E90... tylko i wyłącznie zajebiste
P.S: Aha, na początku powiedzieli, że wszystko czego nie pokrywa OC i AC to ja płace a i mandaty też ja.
P.S2: Teraz najważniejsze!!!!! Wszyscy którzy przyjdą mogą jeździć bo oni tylko sprawdzają prawko i dowód osobisty!!! Żadnych kodów z ulotek ani nic, byłem z ojcem i on też się zjechał a nie miał ulotki ani nie brał udziału w konkursie!!! Do salonów chłopaki

Dowiedzcie się kiedy u was będą jazdy i sobie pojeździcie(a jest czym). Aha motory BMW były jeszcze wystawione. To w ramach pomocy między klubowiczami BMW( choć nim nie jestem

)