[125] klasyk znaleziony na zlomie do rozbiorki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam !!!
wczoraj znalazlem na zlomie w mielcu fiacika 125p rocznik z tego co pamietam '74 jest do rozebrania porobilem fotki ...silnik 1300 wloski facet mi zapuscil...chodzi od dotkniecia jest jednak ale zauwazylem troszke oleju w filtrze no i jest bez papierow..... facio chce za niego 250zl ale mysle ze za dwie stowki poscilby bez problemu...blachy nawet nie najgorsze...w srodku wszystko jest jesli kogos by interesowalo, fotel kierowcy jednak popekany..jak bedzie ktos zainteresowany to dam namiary na razie fotki calosci

oho troche przegiolem z wielkoscia fotek pierwszy raz to robie....ale mam nadzieje ze bedzie mi to wybaczone

ja chce znaczek z atrapy

znaczek mam juz w domu ale moge ci go sprzedac

niebardzo zrozumialem, facet chce 200 za calego FIATA? czy za silnik?

A ja mam pytanie a raczej proźbe mógłbyś zapytać o cene samych zacisków tylnych ?? Bardzo mi na tym zależy

ja bym wziął atrape (jesli to jest wersja jednoczesciowa + te chromwaną listwe pod nią + małe migaczyki) na błtoniki ale jak to technicznie przeprowadzic za daleko ten kraków
a swoją drogą co za baran takiego łądnego kanta na złom oddał??

Cytat:
2005-03-25 12:58:30, Qba pisze:
niebardzo zrozumialem, facet chce 200 za calego FIATA? czy za silnik?

za silnik bo calego nie chce sprzedac bo sie boi

Cytat:
2005-03-25 13:02:12, waco pisze:
ja bym wziął atrape (jesli to jest wersja jednoczesciowa + te chromwaną listwe pod nią + małe migaczyki) na błtoniki ale jak to technicznie przeprowadzic za daleko ten kraków a swoją drogą co za baran takiego łądnego kanta na złom oddał??

ta atrapa jest w trzech czesciach osobno na swiatla dwa elementy i srodek...i z tego co kojarze to tak bylo zawsze ...od MRa jest taka roznica ze w MRach byly te czesci przy swiatlach pelne i gladkie natomiast tutaj sa w te paski ....jesli chodzi o sprawy techniczne moge ci przywiezc do krakowa ale po swietach jesli ci sie nie spieszy...migacze tez ale nie wiem po ile facet je chce

A mi by sie przydaly zderzaczki czy wiadomo ile za nie chce? przedni i tylnik ? bo moje niestety sa pogniecione i wogole Afeee

co do zderzaków na razie nie wiem ale dowiem sie ...jest jednak problem z transportem do lodzi

a swiatła tylne? bo widzac po 1 foto w dobrym stanie jak cena ?

A gdzie najblizej lodzi by mozna bylo? tak zebym nie musial mojej pomaranczowej strzaly zaganiac za daleko )))))))) Ostatecznie rpzeciez moge podjechac po nie tylko najlepiej tak w promieniu 200-250km od lodzi
A w jakim sa stanie? bo na zdjeciach dkoladnie nie widac? chodzi mi oto czy nie sa powyginane

Cytat:
2005-03-25 12:59:51, Drag-On pisze:
A ja mam pytanie a raczej proźbe mógłbyś zapytać o cene samych zacisków tylnych ?? Bardzo mi na tym zależy

tzn????

Cytat:
2005-03-25 14:04:16, Kwadrat125 pisze:
tzn????

jemu chyba o hamulce chodzi....bo z tego co widze to ten df ma z tylu tarcze

Jakbys mogl to spytaj ile za przednia atrapę ? I ile za tylni zderzak ? Chętnie bym łyknął.
pozdrawiam

a ja gdzies mam taka atrape ze znaczkiem...

tylko nie taka duza jak na zdjeciu... Jest sporo mniejsza (ok 20x15cm - o ile dobrze pamietam). Chetnie komus wysle za grosze

Jakby co, prosze dzwonic bo kiepawo u mnie ostatnio z dostepem do kompa.

602616604

Cytat:
2005-03-25 14:28:33, Koniu pisze:
Jakbys mogl to spytaj ile za przednia atrapę ? I ile za tylni zderzak ? Chętnie bym łyknął. pozdrawiam

a ja bym przedni wziol Konik moze sie tam przejedziemy po fanty ??

Cytat:
2005-03-25 14:28:33, Koniu pisze:
Jakbys mogl to spytaj ile za przednia atrapę ? I ile za tylni zderzak ? Chętnie bym łyknął. pozdrawiam

Koniu atrapa juz dogadana z kwadratem prawie wiec oczekujesz w kolejce jak nic z tego nei wyjdzie to łykasz ale wstepnie juz ja sie na nia napaliłem

o zderzaki dowiem sie jutro jak co to przywioze do krakowa nie bedzie problemu