[S] 126p 1.2MPI na czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nadeszla w koncu chwila mojego rozstania z maluchem. Jaki byl, jaki jest, ci co mieli okazje go zobaczyc wiedza, ci co mieli okazje sie nim przejechac rowniez, a ci co bywali w garazu u Przema widzieli ile czasu mu poswiecalem. Malucha sprzedaje na czesci, gdyz w calosci raczej mi sie nie oplaca. Ceny sa wysokie, ale do negocjacji. Tak jak Rekin chcialbym zebrac najpierw zamowienia, a pozniej rozpruc samochod. No chyba ze ktos wzialby wszystko hurtem.

silnik 1.2MPI - 2600zl - rok 2003, przebieg 20kkm
alternator - 200zl
rozrusznik - 150zl
wiazka - 150zl (przystosowana do elektryki malucha w cene wliczony przekaznik podwojny oraz sonda lambda)
komputer 1.2MPI - 200zl (czysty, bez fiat-code'u, nie chipowany)
wydech - 50zl (zrobiony juz z mocowaniami do tego silnika)
flansza - 250zl (alumniowa, wycentrowana z mocowaniami pod skrzynie cc700, ale moge ja zrobic tez pod malucha)
sprzeglo i docisk z 1.1 - 200zl (wejdzie w kolnierz skrzyni biegow Bisa oraz CC700, w kolnierz skrzynki malucha - nie)
chlodnica - 200zl (polonez truck, dwa czujniki, dwa wiatraki)
pompa paliwa - 250zl (wydatek wystarczajacy na zasilenie silnika MPI przy 6800rpm)
filtr paliwa - gratis z pompa (kosztuje chyba jakies 30zl do silnikow wtryskowych)
nagrzewnica - 100zl
pulpit sterowniczy - 50zl
przewody ukladu chlodzenia - 200zl - gumowe, zbrojone, wysokotemperaturowe i wysokocisnieniowe - na tym akurat nie oszczedzalem - razem ze wszystkimi kolankami, zlaczkami oraz przewdoami do nagrzewnicy
mocowania silnika - 150zl - metalowe, rewelacyjnie spisywaly sie przez caly czas eksploatacji samochodu, z poduszkami
skrzynia biegow cc700 - 600zl - przystosowana do pracy w maluchu, z polosiami oraz manzetami; przy zakupie w kompelcie z silnikiem dorzucam tulejke wal-walek do wszystkiego
hamulce przednie tarczowe od dfa - 200zl z tarczami kotwicznymi
klatka bezpieczenstwa - 350zl - spawana, bardzo dokladnie przylega do nadwozia
amortyzatory Bilstein - 250zl komplet - z tylu zolte, z przodu czarne

Nadwozie raczej sie juz nie nadaje na sprzedaz - nie bede go robil pod katem blacharskim - jest po dzwonku z przodu, rdza je bierze (buda z 91 roku) - oddalbym raczej jako opakowanie wszystkich czesci z kolami i nowymi wachaczami dorzucajac zegary wyskalowane do 180km/h bez obrotka.

Razem w czesciach daje to 6050zl, w komplecie moge wszystko sprzedac w cenie 5000zl jako gotowy material do przeszczepu. Oczywiscie w pewnym zakresie otwarty jestem na inne propozycje.

Resor moze masz ? Na ile sklepany, jaki stan ?? A tylne sprezyny, w jakim stanie (moze z trucka??) ?

resor - 50zl - sklepany na 13cm, nigdy nei bylo z nim problemow, obecnie moze stac troche wyzej i optycznie maluch moze wydawac sie wyzszy z racji przewazajacej masy silnika z tylu (w seryjnym maluchu na tym resorze stal duzo nizej)
tylne sprezyny - 20zl - polonez truck benzyna

PS. Jak mozna edytowac posta rezerwujac czesci konkretnym osobom tak jak zrobil to Rekin?

Uuuuuuu...moja cena wraz z przesylka to max 70zl. W jakim stanie resor, byl klepany z nowego ??

to mnie powalila cena tego silnika jeszcze bez osprzetu

Tak - klepanyz nowego jeszcze u tzw sprezynowego dziadka w Warszawie na Dobrej - niestety dziadek juz na emeryturze izaklad zmakniety, ale chyba cala wawka u niego rzezbila resory i sprezyny

[ wiadomość edytowana przez: zuraw dnia 2005-03-02 21:01:26 ]

Bilki ja chce!!!!! KLEPIE!

Cytat:
2005-03-02 21:01:46, Pat_kdb pisze:
Bilki ja chce!!!!! KLEPIE!

Klepniete

No to jak dobijemy targu, resor 50zl + wysylka jakies 20zl i sprezyny dodajesz gratis ?? Czekam na odpowiedz

Cytat:
2005-03-02 21:02:58, mate17 pisze:
No to jak dobijemy targu, resor 50zl + wysylka jakies 20zl i sprezyny dodajesz gratis ?? Czekam na odpowiedz

Zrobione - na priv adres, ale co do ceny przesylki moze byc chyba wiecej - nei wiem - nei znam poczty.

Ok, dowiedz sie ile za przesylke, powtarzam ze moj budzet to max 70zl, wiec daj odpowiedz, oczywiscie wplata na konto bo przesylka wyjdzie taniej o 6zl

Wedlug poczty polskiej, cena za paczke od 10 do 15kg priorytetem 21zl, wiec jak bedzie ? Chyba to nie wazy wiecej

Ile przesylka klatki ,jak to wsadzic do auta ? Jakies foty ?

Widzę że Żuraw wziął przykład ze Strongusia i tyż furę na części pierwsze

Witaj Zuraw - co kupujesz ciekawego, co ma zastapic Ci 126p?

Ja od dwoch dni jestem szczesliwym posiadaczem Omegi B 2.0 16V 136KM sprowadzonej z niemiec

zaklepuje przewody do chlodnicy

Klatka
sprzedana

mi

mam nadzieje ze nieuslysze na kolejnych przegladach od goscia ze amorki zaczynaja szwankowac...

rury chlodnicy sprzedane Wojtasowi, klatka sprzedana Devilmickowi (zglosil sie wczoraj na priva)

I mala korekta odnosnie silnika, ktora zauwazyl Zoltar - silnik, komputer i wiazka - komplet 2600zl (nie jak napisalem w pierswotnym poscie oddzielnie)

PS. Niech mi ktos powie jak edytowac pierwtny post celem biezacej aktualizacji sprzedanych rzeczy?

Kolejna osoba odchodzi ze świata maluszków Żuraw!! Czemu???? ;(