Zalał bym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ale nie mogę
nie moge odkręcić korka wlewu paliwa

Wude nie pomaga, wyginanie, krecenie tez nie, tylko sie klucz giac zaczyna

Co z tym zrobic? Do jakiego magika jechac?

też tak kiedyś miałem ale w końcu WD pomogło....próbuj jeszcze a jak nie to do jakiegoś speca od zamków będziesz musiał sie udać...z tego co wiem to Kowal ostatnio walczył z takim problemem i skończyło się na wymianie wkładki :-/

uzyj zapasowego kluczyka ktory jest mniej wyrobiony albo dorob nowy kluczyk i jego uzyj

Zrób jak mówi Puniu - kluczyk zakodowany to już duży wydatek. A WD potrzebuje czasami trochę czasu - miałem podobny problem z wlewem i puściło dopiero po dłuższym czasie.

Cytat:
2005-03-26 16:42:47, VinCe pisze:
też tak kiedyś miałem ale w końcu WD pomogło....próbuj jeszcze a jak nie to do jakiegoś speca od zamków będziesz musiał sie udać...z tego co wiem to Kowal ostatnio walczył z takim problemem i skończyło się na wymianie wkładki :-/

A moze masz jakis namiar na jakiegos magika od takich spraw ?

Cytat:
2005-03-26 16:49:38, PUNIU pisze:
uzyj zapasowego kluczyka ktory jest mniej wyrobiony albo dorob nowy kluczyk i jego uzyj

Tak, probowalem, tylko ze klucz zapasowy mam z takim kiepskim plastkiem wiec krecenie tez jest marne

Cytat:
2005-03-26 16:56:08, Kielek pisze:
Zrób jak mówi Puniu - kluczyk zakodowany to już duży wydatek. A WD potrzebuje czasami trochę czasu - miałem podobny problem z wlewem i puściło dopiero po dłuższym czasie.

Czasu nie ma, w baku jakies 10 litrow, a do pracy jezdzic trzeba

na ul.chłodnej jest chyba najlepszy magik w Warszawie jeśli chodzi o zamiki...spróbuj u niego

A u mnie kiedys kluczyk sie zlamal w srodku czy cos.... i teraz obecnie bez srubokreta nie otworzycie baku ;D. Ewentualnie jakimis starymi kluczami mocnymi do drzwi ;D.

Cytat:
2005-03-26 17:04:30, Paranoja pisze:
A moze masz jakis namiar na jakiegos magika od takich spraw ?

Na ulicy Dąbrowskiego w Wawce jest taki warsztat. Tam zrobią Ci pożądnie wkładkę do zamka.