[S] poldROVER 750 ZŁ na swapa :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Mam na sprzedaż poloneza z silnikiem roverka.
Rocznik 1995 blacha niczego sobie troche rdzy ale dziur brak.
Silnik w stanie bdb ładnie się zbiera no i co w moich wszystkich poldroverach się dzialo tu się nie dzieje mianowicie obroty trzyma na 950 i się nie zawiesza na obrotach.Stoi na alusach i zimówkach które się nadają do jazdy i maja mięsa z 4-5 mm. Ma katalizator.Most nie wyje. Hamulce ma, ręczy trzyma, nie ściąga.Ważne oc. Pół zbiornika paliwa.
Teraz tak z wad:
za katalizatorem tłumik pierdzi,
Sprzegło bierze wysoko ale się nie ślizga(w kolejnym poldroverze spotykam się z tym samym :/)
Luzy na kierownicy.
Coś sie obluzowało w ukladzie napędowym czasem puknie.
Brak przeglądu.

Ogólnie auto normalnie jeździ i osiąga 140 km/h więcej nie próbowalem.

kontakt
668-349-377

Fotki jutro.

to ten sam co ostatnio?

nie to kolejny już dużo mam ich w ostatnim czasie, a jeden nawet silnik w fiacie Jago lata z poldrovera co mu dałem namiar. A w tych co mialem przedtem obroty skakały a w tym ładniutko trzyma.
Aha cena bez alu tylko na stalowkach z jakimis tam oponkami 100 zl mniej, jak ktos chce to przegląd moge załatwić tylko cena wtedy większa o 100.
Foto:

nie jest zagazowany?

BEZ GAZU

nie to kolejny już dużo mam ich w ostatnim czasie

tak się zastanawiam , z tego co piszesz każdy kolejny z twoich poldroverów lepiej jeżdzi od poprzedniego (niezależnie od rocznika - zastosowanych rozwiązań technicznych) , dobrze że nie przekłada się na ich ostateczną cene.
pozdro

Heh sorry ze zofftopuje, ale jak czytam ten opis to misie troche zmiac chce "blacha ok, nie ma dziur"...No jak to jest argument o tym ze blacha jest ok to...cos tam stuka, ma hamulce, pol zbiornika...kurde co to jest za argument przy sprzedazy auta...Moim zdaniem to ogloszenie powinno brzmiec: polonez stan zly, do sprzedania na czesci do swapa...
Taka dygresja z mojej strony, choc nie pisze tego do ciebie bo zdaje sobie sprawe, ze 905 aut ma taki opis. Po prostu rozbawil mnie argument : sprzedam samochód, ma hamulce i pol baku paliwa...

Potwierdzam - moj byl na swapa ideal i za 450zl

w tym np od wszystkich poldkow z roverem które mialem nie jest zjebany krokowiec silnik ma swoje namieszane ale jest zwawy a w poprzednim np silnik byl nie zajechany i zapierdalal jak trzeba ale obroty szalały jak wściekłe a cena ciąge w podobnmych granicach bo auto wymaga wkładu a oczywiście jak bym miał poloneza z roverem który by nadawal się do jazdy bez wkladu finansowego to i cena byla by odpowietnia tak więc cena adekwatan do stanu auta

jaki to ma przelot?

121 tys

SOLD