MotoNews.pl
3 NASZ KLIENT NASZ PAN (89179/0) - PT

NASZ KLIENT NASZ PAN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ANI MRU-MRU

pewnie wielu z was widzialo to ale jakby ktos nieznal sciagajcie

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-03-29 12:21:38 ]

Ani mrumru wymiata może są gdzieś na internecie dostępne ich wszystike najlepsze skecze??

ja znalezalem ze dwie strony ale sa platne zaplacisz i mozesz sciagac ale tam byly chyba 3 ich skecze tak mi sie zdaje! na kompie mam kilka

Miałem kiedys tego w Chu... na kompie Ale wywalilem bo mi sie znudziło Teraz zaciagam skecze Łowcy Kropka Be i Mumio

A mnie jakos ostatnimi czasy bardzo smiesza moi kumple z liceum ktorzy zaczeli krecic filmy...jeden nawet dostal nagrode na festiwalu filmowym w kazimierzu

IGNITION STUDIO

filmiki sa ktotkie krecone w mielcu....moze kogos zainteresuja...ja osobiscie polecam DYMY i Pierwsza sesje mozna sie naprewde niezle usmiac

Cytat:
2005-03-29 22:37:29, Kwadrat125 pisze:
A mnie jakos ostatnimi czasy bardzo smiesza moi kumple z liceum ktorzy zaczeli krecic filmy...jeden nawet dostal nagrode na festiwalu filmowym w kazimierzu IGNITION STUDIO filmiki sa ktotkie krecone w mielcu....moze kogos zainteresuja...ja osobiscie polecam DYMY i Pierwsza sesje mozna sie naprewde niezle usmiac

próbowałem zassać jakiś filmik ale nic z tego

kurcze zeczywiscie cos nie tak... niezauwazylem ...moze cos zmienaja nigdy nie sciagalem bo dostaje ich produkcje na plytach ....w takim razie jak bedzie wszystko oki to zapodam posta to sobie zobaczycie

ja tez próbowałem zassać jaki kolwiek film ale sie nieda

Tutaj macie link do duzej liczby kabaretow nie tylko AMM.

Pozdro