MotoNews.pl

Glosniki mk IV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponownie (jest nie wymownie )

jakiej srednicy sa standardowo glosniki w mkIV ? i jakie max mozna wmontowac ? pozdr. z gory dzieki Tomek

jesli chodzi o przod 13stki wejda ale nie ma sensu nic z przodu klasci w org miejscu> tam poprotstu smiesnie gra . Bass nie ma gdzie sie tlumic i jest lipa. Ja mam z tylu na polce bassowki srednica 25 i dwa syczki a z przodu mam 13tki 60W prawie ich nie slychac, moj kolega w reni mam te same z przodu i mu bass lupie a u mnie nic taka jush wada mk4 z glosnikami z przodu

byl juz ten temat poruszany ostanio i siem wypowiem jeszcze raz: wyjmij te obudowy z nog i wytnij w nich otwor po rancie siateczki, tzn ja sie wyjmuje ale i tak trzeba wyciac po takiej lini.Ja to zrobilem dlutem.Potem wsadzasz sobie w to 16,5 Jedyny problem to glebokosc glosnika.Ew moszna jakis pierscien dystansowy walnac (chociaz u mnie wejszlo bez pierscienia)
Najlepiej wsadz system bo z dolu to same niskie tony slychac a gwizdki fdzies na podszybiu. ja tak zrobilem i mowie ze łupie konkretnie. I wcale nie prawda ze basu ni ma

[ wiadomość edytowana przez: rex dnia 2004-10-07 10:14:17 ]

witam!
Odgrzebalem swoj stary temat. Czy te glosniki weszlyby ?
lanzar 16.5 cm

Czy znacie firme car audio BARTEX z Lodzi ? a moze mozecie polecic mi kogos innego kto wykona kieszen i zabieg opisany przez REXa ?

pozdrawiam Tomek

aha, chodzi mi o tego typu kieszen