| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-04 13:35:25 Tak chodzi o ta samarke z węgierskiego zlotu(grafitowy metalic). A jasiu na pewno nie przymierza si e do zamiany 2107 na samarkę. Raczej przymierza się do konkretnej przróbki:)
Wiem bo wczoraj wieczorkiem wpadł do mnie i wypilismy parę piwek |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-04 13:39:52 Miły,widzę że jeszcze się nie nauczyłeś rozczytywąc pisma prezesa.Tam powinno być-Jasiu ma namiary na FIRMĘ która to produkuje a nie formę.
Przez jedną literkę to całe zamieszanie:) Pzdr Grzesiek |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-04 14:08:40 No grzesiu ! jesteś niazły szyfrant:)
MAsz piwo za tłumaczenie moich hieroglifów |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-04 14:11:42 Trzymam za słowo:)Jak nie w kwietniu to we wrześniu.
Pzdr Grzesiek |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-03-04 16:05:51 Jeżeli chodzi o browara, to na zlocie niech mi się przypomną ci, którzy pomogli w robieniu stronki o modelach, nad którą pracuję (najpóźniej jutro uaktualnię to co jest na lycosie, bo trochę tam brakuję). Przypomnijcie się, bo miałem Wam postawić po browarze właśnie za pomoc w robieniu stronki. |
xAngel Lada Samara Białystok | 2003-07-24 01:34:36 Witam
Nie wiem, czy mówimy o tym samym, ale kiedys robiąc u znajomego mechanika-elektryka przyjechał gość taką Samarą i miał takie podwójne cewki jak opisałeś. Padł mu moduł zapłonowy i właśnie chyba ta Samara nie miała aparatu. Z tego co pamiętam, to ryłem przy tym module cały dzień i jeszcze wieczorem pół nocy na biurku i wszystkie elementy wyglądały na sprawne a iskry nie było. Pamiętam, że przerobiłem mu to na dwa moduły zwykłe i działało - mówił, że spalanie spadło mu z 6,5 l na 6 l i jeszcze lepiej chodzi |