| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kusy01 mialem do 1 kwietnia ... Warszawa | 2005-03-28 23:02:32 Witam wszystkich!!! Nie wiem czy czytaliście WRC z lutego. Jest tam krótko opisana liga moskwiczów. Polecam ten artykół(ale nie o to mi chodzi). Tak pomyślałem że można stworzyć podobną ligę dostosowaną do polskich warunków. Można sworzyć ligę dużych fiatów połączoną np. z ładami i poldkami. Ci co przeczytali WRC wiedzą mniej więcej o co chodzi. A chodzi o to żeby minimalnym kosztem(na ile jest to możliwe) "pobawić się w rajdy". Nie wiem co Wy na taki pomysł?
P.S. Napisałem teki sam post na http://zlosnik.pl w dziale rajdowanie |
Sir_Mirras F&F Sympatyk 125p KOMBI Reńska Wieś | 2005-03-28 23:29:33 no costy widziesz mojego klasyka na rajdach, bo ja tylko na jednym, po którym by sie rozleciał |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2005-03-29 08:03:19 ale z takimi propozycjami to chyba raczej do pzmotu a nie do nas...ale powodzenia zycze... |
delta9 ATU Plus GLI Łódź | 2005-03-29 12:44:55
Całkowicie popieram. Nie czytałem WRC z lutego ale już wcześniej myślałem o podobnych rzeczach. Był puchar Alfy i wiało nudą ale jakby tak fiaty i poldki wpuścić na tor... Moze ktoś z forumowiczów ma jakieś kontakty z osobami które mogłyby się tym zająć. Na 1/4mili też w polsce nie było a jaką popularnością się cieszy [ wiadomość edytowana przez: delta9 dnia 2005-03-29 12:47:07 ] |