Robił to ktos? (odchudzanie koników) (126p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Robił to ktoś z was? oprócz OBR:p Bo strasznie mnie to kusi a jednocześnie mam obawy czy taki konik wytrzyma wogóle coś, bo wygląda to na strasnzie słabiutkie, aha i czy mysłice ze da o wymierne korzyści? (tzn czy opłaca si eryzykowac i jakie moga być skutki pęknięcia konika???

ja mam takie.... wytrzymuja.. a co to daje? a bo ja wim

Jak dla mnie o wygląda jakby miało wytrzymac max 5 minut przy średniej jeździe. Sam wygląd śwadczy o tym, że to tylko wygląda, a nie daje. To za mała utracona masa, by dało rezultaty...(takie moje są tego wizje)

lepiej i bezpieczniej spilowac koniki ktore naciskaja zawor tak zeby zostala tylko powierzchnia ktora dotyka zaworu. tak robia tunerzy we wrocku i podobno daje lepsza bezwladnosc i wyzej sie kreci. ale to rzezbienie w gownie.

Mi sie wydaje ze jak odchudzac to juz wszystko a nie tylko koniki. a jjka sie ujebie tto chyba tylko silnik zgasnie

Cytat:
2005-02-16 10:37:11, maskekk pisze:
Mi sie wydaje ze jak odchudzac to juz wszystko a nie tylko koniki. a jjka sie ujebie tto chyba tylko silnik zgasnie

Mam juz lekkie korby, i minimalmnie lzejsze tłoki, wiec teraz sie zastanawiam nad konikami

a slyszal ktos o odchudzaniu szklanek ? mi sie kiedys to obilo o uszy

Cytat:
2005-02-16 11:21:18, maskekk pisze:
a slyszal ktos o odchudzaniu szklanek ? mi sie kiedys to obilo o uszy

na tym zdjeciu mas zodchudzona szklanke

Wiecie mam propozycje... sami sie odchudzcie
Jak zrzucicie 10kg to już bedzie niezła redukcja masy

No a moze ktos poda info jak odchudzal koniki i szklanki bo chyba wziecie wiertarki i wywiercenie otworw na chybil trafil mija sie z celem. W sumiemoglbym sie pobawic z tym

mcqueen a co zlego w odchudzaniu? myslisz ze to chodzi o mase wlasna silnika? slyszales kiedys moze o zwiekszeniu bezwladnosci? co jest istotne np przy 7-8tys obrotach i odczuwalne dosc znacznie?

Cytat:
2005-02-16 12:49:48, evilone pisze:
mcqueen a co zlego w odchudzaniu? myslisz ze to chodzi o mase wlasna silnika? slyszales kiedys moze o zwiekszeniu bezwladnosci? co jest istotne np przy 7-8tys obrotach i odczuwalne dosc znacznie?

McQuenn nie ma nic dopowiedzenia a chciałby zabrać głos:]

albo ma za grube dupsko i popada w komplexy

taa biedna pscolka - za bardzo przod ma pewnie dociazony
tyle ze takiego odelzania szlifierka/wiertarka nie zrobi.
a na temat Abdull : wez zalatw takie koniki albo je zrob, i przetestuj. bedzie chyba najlepiej, tyle zeby wszystko bylo dobrze wykonane. i sam wtedy bedziesz wiedzial, bo tutaj nie znajdziesz chyba az tak duzo testerow takich rozwiazan, no moze Qba sie odezwie bo to bodajze jego artykul byl.

Czyli samemu raczej sie nie da tego odelzy c ??

Cytat:
2005-02-16 13:20:03, cypherius pisze:
taa biedna pscolka - za bardzo przod ma pewnie dociazony tyle ze takiego odelzania szlifierka/wiertarka nie zrobi. a na temat Abdull : wez zalatw takie koniki albo je zrob, i przetestuj. bedzie chyba najlepiej, tyle zeby wszystko bylo dobrze wykonane. i sam wtedy bedziesz wiedzial, bo tutaj nie znajdziesz chyba az tak duzo testerow takich rozwiazan, no moze Qba sie odezwie bo to bodajze jego artykul byl.

Tak własnei chce zrobić ale jestem świezo po wymianie peknietego włąu i jak sobie pomyśle ze w facie testów znowu coś by np pękło to mi sie słabo robi dlatego pytałem czy ktoś juz przetarl szlak

ja jezdzilem na spilowanych tylko w tym miejscu gdzie styka sie z zaworem i bylo ok.

Cytat:
2005-02-16 15:25:26, wojtas7 pisze:
ja jezdzilem na spilowanych tylko w tym miejscu gdzie styka sie z zaworem i bylo ok.

Posiadasz moz efotke jakąs?

niestety nie, ale wygladalo to tak ze od spodu widac gdzie jest styk z zaworem (wyrobiona plaska powierzchnia) i dookola wszystko spilowalem na szlifierce stolowej. to patent wroclawskich tunerow.

EVIL A ty nie miałeś czasem odelżonych koników w harcoreorze ?? I chyba sam je robiłeś

Cytat:
slyszales kiedys moze o zwiekszeniu bezwladnosci?

Chyba ZMNIEJSZANIU

[ wiadomość edytowana przez: _szary dnia 2005-02-16 15:51:42 ]