Czyżby złodziej sprzedawał moją zmieniarkę?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie przeglądałem allegro i znalazłem takie coś. Oglądam te zdjęcia w powiększeniu no i jakby to była moja zmieniara - przedarta żółta naklejka.
Kto jest z okolic Jedlińska i zna gościa o pseudo JUMP2?

no prosze Cie, jak ktoś go zna to już go pewnie poinformował o twoim poście......

Cytat:
2005-08-19 09:04:48, Yakee pisze:
Właśnie przeglądałem allegro i znalazłem takie coś. Oglądam te zdjęcia w powiększeniu no i jakby to była moja zmieniara - przedarta żółta naklejka. Kto jest z okolic Jedlińska i zna gościa o pseudo JUMP2?

zlodzeji to trza za jaja wieszac na lince od recznego

Kup ją od gościa dostaniesz wtedy wszystkie jego dane, zgłoszenie na policję i po sprawie.

popros o wiecej zdjec. powiedz ze jestes slepy i niedowidzisz. Foty w duzej rozdzielczosci przod tyl najlepiej zeby naklejeczka z numerami tez byla

-----------------
http://plepleple.pl

Ten gość sprzedał tez panel do radia Blaupunkt
link
Ktos kto sprzedaje sam panel najczesciej zostal pozbawiony samego radia. Trzeba by znaczyc sprzęt w ukryty sposób trudny do odnalezienia a pozwalający na łatwe rozpoznanie przez właściciela. W takim przypadku zrobiłbym wiele, żeby sprawdzić czy to nie czasem mój sprzęt
No i przy takim opisie
Cytat:
Zmieniarka CD Blaupunkt Model IDC A 09, na 5 płyt, czarny kolor, stan idealny, brak kabla, najprawdopodobniej zakodowana..

to na 90% z podejrzanego źródła

[ wiadomość edytowana przez: pawkulaga dnia 2005-08-19 12:38:29 ]

Może spróbuj kupić tą zmieniarkę i umów się na odbiór osobisty jeśli nie masz za daleko.Zawsze możesz zrezygnować z zakupu, najwyżej dostaniesz negatyw.

Jedlińsk ko. o R0ndoMa