Kanciak na DestructionDerby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niezły wypas, czy ktoś z Was wpadł na podobny pomysł ???

125p

podziwiam oryginalność !!!

hehehehe nascar chyba a nie destruction derby

Kanciak na DD, a temat na HP . Znając życie nic dobrego z tego nie będzie, ale jak ktoś podejmie jakąś kwestie techniczną to może zawsze wrócić .

ps. Całkiem fajny.

Hehe zapodałem go w dziale allegro, ebay i inne
Fajna zabawka
Pzdr

w opisie aukcji napisane jest ze jest na gazniku od Żuka jakie sa tego plusy i minusy? czy tylko tyle ze potrafi więcej schochlowac?

Ano właśnie...zapomniałem też o to zapytać

Wooooow, wyczadowany pomysł. Polak potrafi.

ludzie to mają fantazję . ale powiem wam, że jak mój malec będzie kończył żywot to właśnie tak: klatka, kubeł, szelki i sobie polatam

Cytat:
2005-03-18 09:24:16, moch pisze:
Wooooow, wyczadowany pomysł. Polak potrafi.

Patrzac po rejestracji to bym polemizował

Cytat:
2005-03-18 10:30:09, yaceck pisze:
Patrzac po rejestracji to bym polemizował

przecie to rumuńska/ukraińska albo siakaś inna jeszcze

he he, niezłe, ale przy pierwszym strzale w przód bedzie koniec jazdy

1. Tablica jest holenderska
2. Gaźnik od żuka ma mniejszą gardziel drugiego przelotu a pierwszy jest większy niż w polkach/kantach

3. Tak się bawi pokolenie Monster Garage

Dla mnie bomba

a jak sie ma taki stosunek gardzieli żukowskich do polnezowskich/fiatowskich ? jak z mocą, spalaniem, wie ktos cos?

EEEE.... fajny wynalazek Mi sie podobie i to bardzo hy hy hy... taki hardcore-wymiatacz

jesli chodzi o te blachy to bym sie nimi nie przejmowal...

te blachy to chyba tylko dla picu przykrecone,na fotce po prawej stronie widac fure na polskich blachach

za wolność naszą i waszą !!
fajnego ma orzełka na masce do nabijanie combo'sów na przechodniach
ja bym go bardziej do carmageddona zakwalifikowal

Witam co do gażnika od zuka w fiacie to powiem wam tyle ze jak dostałem od dziadka swego fiata chochlował mi benzyny od 18 do 25 na setke przy spokojnej jezdzie (dziadkowi to bez róznicy jak tlyko do kościoła ze wsi do wsi jezdził a to którys z tamtejszych "mechaników" zrobił czemu nie weim) jak pojechałem do gaznikowca bo nie wiedziałem co czemu tak pali to tamten za głowe sie złapał i wział mi przerobił go na faitowski pozmieniał gardzielei dysze i zaczał normalnie palic 10-12/100 a na mocy nic nie stracił. koles powiedział ze tylko przez to silnik ktos zwalił poem nie miałjuz takiego cisnienia oleju i kompresji
pozdro

Cytat:
2005-03-19 13:46:18, Booguc pisze:
te blachy to chyba tylko dla picu przykrecone,na fotce po prawej stronie widac fure na polskich blachach

Tak te blachy to próbne Holendersie pewnie jakies inne auto sprowadzili i na faze do kanta białe NL zapodali heh