| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-03-22 21:37:41 miałem to samo majstry w aso stwierdzili że to nie klocki... co sie okazało w lewym kole zdarty był wewnętrzny klocek do zera a zewnętrzny był jak nowy. też chcieli rozbierać most!!! k... ich mać,debile!!! ps upewnij sie czy rozbierali z tyłu zaciski czy stwierdzili na oko,ps jak co to mam most na zbyciu od kuzyna moge dać namiar jak co to pisz na priv. dziwne bo most jak dbany to powinien karoserie przetrzymać. ome naprawiłem sobie sam bez łaski, powodzenia! |
Keja Omega B sedan Warszawa | 2005-03-29 20:39:58 wymienić olej można, ale w mojej omesi nic to nie dało.
Wygląda na to, że czeka mnie remont lub wymina tylnego mostu. ( |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-03-29 20:59:59 mam możliwość kupna mostu z omegi sedan automat 2.0 z kierownicą z prawej strony ,ale to chyba nie ma znaczenia.... moge dać namiar. woj. dolnośląskie a konkretnie dzierżoniów. czasem lepiej kupic 2 jak naprawiać stary. ale to zależy wkońcu od tego co padło. pozdro. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-03-29 23:40:02 Jak na mój gust, to nie jest most, gdyby tak było, to już by się sypnął.
Wygląda to albo na bzdet np w tarczobębnie, albo na przegub półosi długiej Ciekawe, czy omcia była podniesiona i sprawdzana jak się zachowuje wtedy, od tego bym zaczął. Pozdr, Janusz. |