Mam swoje forum :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No więc postanowiłam zrobić forum testowe o Toyocie i innych autkach. Póki co są problemy z logowanie tz. trzeba 2 razy próbować. No i tylko ja na nim piszę (ah te kobiety - gadają i gadają). Nie wiem czy to wypali ale tak mi się to zamarzyło. Gdyby ktoś z Was chciał pochwalić się swoim autkiem - zparaszam
KLIK

PS. oczywiście to nie jest konkurencja dla Motonews bo to moje ulubione forum

Ja juz se nabilem posta

pozdr

tak dzięki. Boicie sie załozyć osobnego posta

Nie byłabym sobą gdybym i ja posta nie napisała hehe i nawet Voyaszka spotkałam

Też sobie nabiłem

nie moge sie zarejestrowac na stalego usera

mi poszlo za pierwszym podejsciem z czym masz problem?

z jakims kodem...

mi na szybkiej rejestracji nie dzialal, ale na nomalnej (spod linka na gorze strony) poszo bezbolesnie traj egejn

Chessuss

oki i zaspamujemy Madzi forum

no dobra...

Cytat:
Albo masz wyłšczonš obsługę cookie albo podałeœ niewłaœciwy adres do forum
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/webplus/public_html/comp/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/webplus/public_html/comp/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database

to chyba jutro dopiero

Zły i srogi admin
Co do logowania to są z tym problemy ale to nie moja wina - tylko serwera na którym forum jest.
Storm nie widzę Twojego posta - gdzie on??????
Dorze, że można kasować posty masowo.

u mnie dziala normalnie ojjj bedzie spamowanie

Madzia nie wyrobi z usuwaniem naszych postow

no to ja tez nabiłem sobie posta

Skrypt forum phpBB. SUPER! Ale jakieś błędy z bazą tam są.
Reszta to jest sam WYPASS!

pozdr.

dzięki wiecie co jest najlepsze - wchodzę na forum przez swoją stronę -> chcę sie logować - klops, robię to samo -> znowu na moja stronę i na forum i bez problemu się loguję. Dziwne...

a mi sie to pojawai jak chce wejsc na twoją stronkę Madziu :

Albo masz wyłšczonš obsługę cookie albo podałeœ niewłaœciwy adres do forum
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/webplus/public_html/comp/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/webplus/public_html/comp/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database

hmm mi tez sie takie cos pojawia tzn raz weszlam normalnie a pozniej zuj byl problem