CB radio, skrzynia biegow, zderzaki i wiele innych do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
-sprzedam radio CB Cobra 19plus z "szczekaczka" i antena magnesowa (doplata 30zl ale bez kabla). Cena radyjka 140zl. pilne!!
[img=http://img149.exs.cx/img149/7447/4689857018xd.th.jpg]
[img=http://img149.exs.cx/img149/2803/4689857028ax.th.jpg]

-nadal mam do sprzedania skrzynie biegow do malca. cena80zl stan bdb-

- zderzaki szeroki z mojego el'a,

-drzwi od El'a biale, kompletne w dobrym stanie, 100zl

-kierownica Monte Carlo z naba do malca 30cm 130zl

- tylnia i przednia klapa od Fl'a w kolorze bialym, stan dobry, ceny do uzgodnienia

- deska rozdzielcza od El'a, niebieskie podswietlenie, przebieg dzienny, cena do uzgodnienia

-fotele lotnicze w super stanie wraz z tylnimi kanapami rowniez w stanie xtra!! (tylnie oparcie z zaglowkami) bardzo wygodne!! 130zl

- kompletne biale lampy do malca typ FL, cena do uzgodnienia

jesli ktos jeszcze czegos potrzebuje to niech pisze. wszystkie ceny do niewielkiej negocjacji.

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek-mirage dnia 2005-04-03 22:04:51 ]

ile za zderzaki + skrzynia i ile jest km z wawy do łodzi? jak ta skrzynia sie sprawuje?

Skrzynia sprawowała się bardzo dobrze, w sumie jest chyba z 150 kilometrów.

drzwi do el prawe i lewe ze wszystkim? ile za przesyłke??

Cytat:
2005-04-04 00:05:15, szymek2424 pisze:
drzwi do el prawe i lewe ze wszystkim? ile za przesyłke??

przesyłka kurierem około 50zł

tak drzwi prawe i lewe KOMPLETNE. nawet sa w nich silowniki od centralki . Lustereczka itd. jesli chodzi o przesylke to chyba cos kolo tego jak 'fulda' mowi. drzwi sa ciezkie :/

masz moze jakies fotki tych drzwi?wstepnie zaklepuje

zdjecia jak najbardziej beda, ale moze jutro dopiero

jutro okolo godziny 16 bede juz dysponowal zdjeciami calego malca, drzwi, kiery, foteli, klap, wszystkiego... wiec jakby cos to pytac.

drzwi na tych zdjeciach wygladaja tragicznie, ale dlatego ze auto stoi juz chyba 2 miesiace zupelnie nie ruszane :/, brudne itd.
zapewniam ze po wyczysczeniu wygladaja duzo lepiej, jednak i tak wypadaloby je pomalowac i usunac rdze na dole na lewych drzwiach.

dodaje tez zdjecie kiery i licznika

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek-mirage dnia 2005-04-06 21:57:06 ]

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek-mirage dnia 2005-04-06 21:59:43 ]

ja rezygnuje myslalem ze trosze to lepiej bedzie wygladac

spoko, to i tak nie moje, kumpel prosil zebym wystawi je gdzies. moge Ci niedlugo podeslac nowa fotke jak sie je wyczysci, w realu (po umyciu) wygladaja naprawde stanowczo LEPIEJ

siemka, i jak bedziesz w wawie z tą skrzynką? bvo chętnie bym ja pobrał, przy okazji odebrałbyś pasy dla Moch'a no i ogolnie bysmy sie jakos dogadali

w W-wie moge byc jakos np. w przyszly weekend. co Ty na to? Pasy dla Mocha odbiore, nie ma problemu. Moze zrobie jutro fotki "wnetrza" tej skrzynki to sobie zobaczysz, zeby nie okazalo sie ze jade do W-wy na prozno. Jesli chodzi o koszta podrozy to sie dogadamy, przesylka wynioslaby Cie sporo wied damy rade

oka bo wiesz, wole sie teraz dogadac aaaaa przyszły weekend to wiesz, niebardzo, minimax w Toruniu te sprawy w sumie z tej kasy za pasy od mocha to byłaby zapłata za Twoją skrzynke no i zeby cusik dla mnie zostało moze jeszcze mozesz napisac jakies blizsze info o tej skrzyneczce? no i fotki jak najbardziej, na maila: toki-rally@o2.pl

skrzynka byla zakladana w Krakowie jak na Slowacje jechalem (wybralem najlepsza z 6 jakie mial), przejechalem na niej moze z 2-3 tys km. nie bylo z nia zadnych problemow, zmienialem 2 razy olej (tak dla bezpieczenstwa skrzyni), poloski nie wyslizgane, skrzynka pracuje cicho (normalnie, nie wyje). Zebatki ok, jedynie na choince 1-go biegu lekkie nadtarcia (ale posmiga jeszcze sporo). ogolnie stan tej skrzyni oceniam na BDB-. jutro zapodam fotki. dzisiaj bym zrobil ale skrzynia w komorce lezy, jesli dobrze pamietam to jest razem z nowymi zabierakami (zamontowanymi na kilka dni przed jej wymontowaniem), wyjalem ja poniewaz rozbieralem malca i na zlom poszedl