| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
damian-k HF MEMBER Opel Astra Szczecin | 2006-10-12 13:08:10 jeżeli blokowaie zamka odbywa się przez docisniecie klamki jak w fordzie, może być z tym problem, ale wszystkie hyundaje mają podobne zamki więc bedzie tak jak lantrze i całej reszcie więc na 200% będzie pasował uniwesalny |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-10-14 16:42:12 a ja
mam pytanie ile cie będa kosztawał, ten alarm z centralnym kupujesz go sam np allegro czy jusz w warsztacie ? bez robocizny |
damian-k HF MEMBER Opel Astra Szczecin | 2006-10-16 15:30:06 Troche mnie dziwi kamyk81 co ci mówił gościu o homologacjach europijskich:
Co to za różnica czy alarm ma homologacje polską, europejską czy afrykańską, w każdym - bez znaczenia jakim alarmie w tej cenie której piszesz, jak wyjmiesz bezpiecznik to go unieszkodliwisz. Można założyć lepszą syrenę aby to zabezpieczyć, ale to jest już mowa o syrenie a nie centrali alarmowej. Jeśli chodzi o alarmy z allegro to sobie darujcie. W alarmie chodzi najczęściej o to zeby jak najtrudniej go unieszkodliwić a te z allegro nie są zbyt zaawansowane i albo się psują albo zdarzają się przypadki że można go otworzyć pilotem od samochodu zdalnie sterowanego. |
kamyk81 HF MEMBER Scoupe LS Bogatynia | 2006-11-01 08:16:59 wszystko poszlo gladko, jestem zadowolony, koszt wzrosl do 550 zl, ale to i tak taniej niz chciala konkurencja (ok 800 zl) |