Nie ma już ZALMEDA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich kolegów klubowych.Mam wiadomość:
ZALMED zmarł-narodził się JaRabbit

Daemon(A) zmienił Ci nick czy założyłeś drugi login???

Po długiej wymianie korespondencji zmienił mi nick

Zmienil mu nicka - to nie bylo trudne do sprawdzenie

Cytat:
2006-04-03 14:00:06, QLogic pisze:
Zmienil mu nicka - to nie bylo trudne do sprawdzenie

Cytat:
2006-04-03 13:55:15, JaRabbit pisze:
Witam wszystkich kolegów klubowych.Mam wiadomość: ZALMED zmarł-narodził się JaRabbit

Aleś mnie nastraszył tym tytułem Dziwne myśli mi przez moment przeleciały przez głowę

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2006-04-03 14:06:07 ]

Cytat:
2006-04-03 13:55:15, JaRabbit pisze:
Witam wszystkich kolegów klubowych.Mam wiadomość: ZALMED zmarł-narodził się JaRabbit

Kurczak aleś wymyślił Sobie nicka,,,,,ech,,,,,,siemmmmm ja już do ZALMEDA przywiązałam z nazwy oczywista

Cytat:
2006-04-03 14:46:50, Kiniusia pisze:
Kurczak aleś wymyślił Sobie nicka,,,,,ech,,,,,,siemmmmm ja już do ZALMEDA przywiązałam z nazwy oczywista

EEEEEEE .Tylko z nazwy .A już sobie wyobrażałem,nas dwoje,w plenerku.........
A co do nicka-Królik,to królik przynajmniej blisko do nazwiska

Cytat:
2006-04-03 15:45:55, JaRabbit pisze:
EEEEEEE .Tylko z nazwy .A już sobie wyobrażałem,nas dwoje,w plenerku.........

Uprzejmie przypominam, iż w celu uzyskania dostępu do w/w usług należy się zgłosić do admina piotr'ka celem uzgodnienia i uiszczenia odpowiedniej kwoty za w/w usługę.

To ja poproszę o zmianę nicka na "ojciec chrzesny forum klubu espero".

Rodzina zapłaci (nawet popdwójnie)

Cytat:
2006-04-03 20:33:30, Padre_cornelone pisze:
To ja poproszę o zmianę nicka na "ojciec chrzesny forum klubu espero". Rodzina zapłaci (nawet popdwójnie)

500zl to Ci zmienie nawet nr gg

Cytat:
2006-04-03 20:33:30, Padre_cornelone pisze:
To ja poproszę o zmianę nicka na "ojciec chrzesny forum klubu espero". Rodzina zapłaci (nawet popdwójnie)

Ja protestujem ! ..."łociec chrzesny" możesz se być ...ale w komplecie z "forum klubu espero" to już przeginasz

A Kolega Cwikus za judaszowe pińset złotyk by sprzedoł pewnie nawet własnom Kobitkem (nawiasem mówiąc Bardzo Sympatyczną Osbóbkę)

Ludziskaaaaa!!!....sodoma i komora siem tu dzieje!!

Bogdanie, kiedys ja wezme na zlota bo ostatnio to sie wstydzila i akurat jej to bym nie sprzedal nawet za niebotyczne sumy

po za tym gdzie ja tu napisalem ze sprzedam mu nicka? skrobnalem o gg

tak btw to jak juz se off-topicujemy to wywalilem te Twoje ABS i przy okazji polecialo tez "Daewoo" i "Espero" wiec mam, ze tak powiem, goly Cwikusowy tylek