Rajd mlodych - 18 -25 lat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siedze sobie dzisaj tak spokojnie i patrze na gg reklama jak zwykle ale zobaczymy co tam sciemniaja i czytam czytam nawet fajna impreza...

rajd mlodych

wszystko opisane... trzeba miec tylko wiek odpowiedni i prawko a i 40 zl chetnie bym sie wybral ale mam 21 kwietnia mature z polskiego a 27 z niemca to jest w miedzy czasie ale nie bedzie czasu nawet zeby pojezdzic na placu i poprobowac z pacholkami... a szkoda...

daje link bo moze ktos nie widzial...

ja się bawiłem w pierwszej edycji tego bez sukcesu

nie wiem jak w następnyc edycjach ale w pierwszej bardzo słabo była trasa oznaczona i 75% ludzi odpadło właśnie przez pomylenie trasy (w tym ja ) być może teraz jest lepiej

qrde nie mogli dac pozniejszego terminu... chetnie bym sprobowal... moze hyundai niech cos takiego zrobi w klasie accent mialbym szanse bo malo kto tymi autkami jezdzi

speed a co tam jest pod maska ?

pewnie jakieś 1.2 max 1.4

ale szkoda mozna by bylo zawsze sie sprawdzic

tam większość trasy na 1-nce jedziesz więc nie rób sobie nadzieji

ee to szkoda 40 zl - potrenuje to na next rok pojade z ciekawosci wystartowac... po placu lipa troche bo jak ktos mial stycznoc z 206 to ma sznase... a tak pewnie porazka...

Moze by Panowie cos z hyundaia takiego zasponsorowali bo wyscigi getzem 1.6 to juz bylo by cos o ile mactb nie lapie sie w tym przedziale wiekowym

zawsze planowalem sprobowac sil...

nawet mialem startowac maluchem w kjsach ale troche zmienil sie plan

w kazdym razie chyba w tym roku sprobuje

Cytat:
2005-03-29 20:45:55, eqs pisze:
bo wyscigi getzem 1.6 to juz bylo by cos o ile mactb nie lapie sie w tym przedziale wiekowym

Hehe, jeszcze się łapię