MotoNews.pl

Od czego te wtyczki?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ta

i te

czy moze to są kabelki prowadzące pod jakieś czujniki?...w takim razie mam położoną instalacje i wystarczy tylko żarówki kupić i korki z czujnikami........no niewiem

od czego to

Ps. wstawiłem te fotki przez tego image shack....ione si ewykasują kiedyś czy jak na jakiej to zasadzie działa?..te wstawianie fotek

pozdrawiam

cos sie linki pochrzanily... ponizej fotki w powiekszeniu...

kurcze a to jak zrobiłeś.......jak ja klikam na fotki to mi wyskakuje jakieś"oops, we can't open coś ta coś tam"

magia, kurde magia!

dobra..narazie wtyczkami sie zajmujemy

pozdrawiam

Cytat:
2005-03-30 20:26:39, omegafan pisze:
[...] dobra..narazie wtyczkami sie zajmujemy pozdrawiam

hmmm.... na szybko rano zajzalem pod maske i nie widzialem nic takiego. moze jutro rano zrobie dokladniejsze ogledziny...

podpytałem sie taksiarza o to i sie nie dowiedziałem, nie było tego wogóle:/

PS. ale niektórzy taksiarze jeźdzący po W-ku tak mają rozpier********* omegi ...eeehhhhh...choć ludzie też na mnie gadają, że ja przesadzam"pedancik" no ale żeby tak Ome zaniedbać:/

pozdrawiam

Witam! ja mam podobną sprawę wiec nie bede tworzył nowego watku i wykorzystam ten o ile nie ma nikt nic przeciwko. Chodzi o to, że ostatnio zauwazyłem wiszącą wtyczkę albo czujnik pod przednim zderzakiem z prawej strony koło klaksonu z logo siemensa, niebiesko czarną z dwoma niebieskimi kablami. czy to jest czujnik od poduszek? malowałem zderzak i ten czujniki zapewne były odczepiany i niedokładnie wczepiony ponownie.

hmm a moze jest to czujnik temteratury zewnetrznej, tylko ze on jest raczej po lewej stronie.

czyjnik te jest z lewej strony z widoku kierowcy.

czujnik od poduszek napewno nie bo go nie widać ale moze to jest wtyczka od halogenu????????

od halogenu napewno nie bo halogeny działają ;] chyba to jednak czujnik temperatury ;]

Cytat:
2005-04-04 22:01:07, BBronx pisze:
niebiesko czarną z dwoma niebieskimi kablami.

Kabel niebieski i niebiesko-biały => czujnik temperatury, ale jeśli strona kierowcy.

pozdr, Robert

Ale sie chyba przyjęło, że lewa strona to jest strona kierowcy i tak sie patrzy. Wiec nie rozumie skad te niedomowienia.

niedomówienia te wynikają z mojej pomyłki. dziekuje zaodpowiedz.