Ile wart jest ten maluszek? - potrzebna porada

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc mam problem babcia ma maluszka Dziadka juz nie ma i przyszedl czas na sprzedaz auta. Oczywiscie babcia sie mnie pyta ile jest warte to auto a ja jej nie potrafie odpowiedziec bo sie nie znam na tym. Maluch rocznik 86r, przebieg okolo 25000km praktycznie stan fabryczny Opony sa do wymiany ale z powodu wieku poniewaz sa tez od mometu zakupu. Stan auta jest zarabiscie zdrowy mial tylko jedna noc pod chmurka tak to od zawsze stal w garazu Blacha zdrowa jak ryba nic do roboty tylko kupic i jezdzic No tylko te opony. Kto sie zna powiedzcie mi ile jest to auto warte zalezy mi na czasie bo kupiec ma przyjsc dzis albo jutro

Maluszek może i fajny ale jak długo stał to wszystkie gumy z parciały uszczelniacze itp. Moja rad zostaw go sobie na części lub zrub jakąś KJS-ówke bo wiencej jak 800 zł. nie dostaniesz . Przy obecnym ściąganiu trabantów z Niemiec mało kto płaci za 126 dobrze.

Jesli jeszcze nikt go nie skonsumowal, to moze sie nad nim zastanowie.

Pozdr, Koxx.

ja też mam kaszla od dziadka...człowieku wiele elementów gumowych musiałem powymieniać..bo jak samochód stoi to też nie jest dobrze..

Może się nie znam, ale jak na moje oko to ten Fiacik jest wart około 2 tysięcy. Jako,że trudno teraz sprzedać Maluszka w tej cenie,jeżeli nie jest klasykiem, za sensowna cene uznalbym okolo 1.500 zlotych.Nie ciśnieniuj się.Jak nie ten kupiec to inny. W końcu trafi się taki,który pozna się na nim i go łyknie za taki cash. Powiedz mu 1.5 k zeta najwyżej zejdziesz do 1.2 k zeta i będzie uczciwie. No bo powiedzmy sobie szczerze...Co to do qrwy nędzy w dzisiejszych czasach jest to 1.200 złotych???

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2005-04-01 15:03:57, el_comendanto pisze:
...No bo powiedzmy sobie szczerze...Co to do qrwy nędzy w dzisiejszych czasach jest to 1.200 złotych???

tyle to sie miesiecznie na komandosy wydaje, phi

Dzieki chlopaki za podpowiedzi. ja napewno ne pozwole sobie zeby ten malec poszedl za psie pieniadze Sami wiecie ile kosztoje doprowadzenie budy do takiego stanu jaki ma ta. Wiadomo trzeba troche przy nim zrobic z racji tego ze faktycznie malec juz nie to ze duzo stal ale jest juz w takim wieku ze przydalo by sie to i owo wymienic. Wiadomo gumy itp. Ale wg mnie to 1200 - 1500 dobra cena Ci co robili remacik auta to sami wiedza ze te pieniadze starcza tylko na sama blacharke a tu wszystko jest juz zrobione tylko wystarczy wsadzic troszke kasy w eksploatacyjne sprawy w to auto i pojezdzi wiele lat.
Niestety na auto jest juz kupiec tylko nie wiedzialem ile powiedziec powiem ze sam mialem na niego chrapke Babcia by mi go wiadomo oddala za free ale Nie bede utrzymywal dwoch samochodow jak na jeden mnie nie stac

Cytat:
...Co to do qrwy nędzy w dzisiejszych czasach jest to 1.200 złotych???

mozesz kupić bardzo ładnego golfa rocznik 86 albo dwa rocznik 81
albe ze dwie beemki

Cytat:
Może się nie znam, ale jak na moje oko to ten Fiacik jest wart około 2 tysięcy. Jako,że trudno teraz sprzedać Maluszka w tej cenie,jeżeli nie jest klasykiem, za sensowna cene uznalbym okolo 1.500 zlotych.Nie ciśnieniuj się.Jak nie ten kupiec to inny. W końcu trafi się taki,który pozna się na nim i go łyknie za taki cash. Powiedz mu 1.5 k zeta najwyżej zejdziesz do 1.2 k zeta i będzie uczciwie. No bo powiedzmy sobie szczerze...Co to do qrwy nędzy w dzisiejszych czasach jest to 1.200 złotych???

Cytat:
Powiedz mu 1.5 k zeta najwyżej zejdziesz do 1.2 k zeta i będzie uczciwie. No bo powiedzmy sobie szczerze...Co to do qrwy nędzy w dzisiejszych czasach jest to 1.200 złotych???

Sory ale coś mi żle post poszedł .Ja mieszkam blisko niemiec a tam GolfyI trabanty z śilnikami polo za darmo gura 100 eurooddają .Przywieżienie do kraju to 500 zł .I nikt na 126 nie patrzy. Przykre ale prawdziwe.

takiego golfa to u nas na rowerach chlopaki wyp...dalaja

ja mysle ze za taka garazowana fure spokojnie powinienes wziac 1500 co prawda ma swoj wiek ale z drugiej strony spojrzcie na licznik i stan techniczny
pozdrawiam

Cytat:
2005-04-01 18:18:03, poldrive-126 pisze:
Sory ale coś mi żle post poszedł .Ja mieszkam blisko niemiec a tam GolfyI trabanty z śilnikami polo za darmo gura 100 eurooddają .Przywieżienie do kraju to 500 zł .I nikt na 126 nie patrzy. Przykre ale prawdziwe.

mowisz ze za 100 ojro TraPolo sa???

a gdzie mieszkasz?
ja chetnie lykne kilka bo mam papiury na takowe

-----------------
http://plepleple.pl

Niesamowity ten piaskowy maluch. Wspaniały stan.