[k] znaczek "polski fiat"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule, znaczek z tych pionowych, byly montowane w kantach na atrapie i w maluchach

taniocha

no wlasnie....
jak jeszcze widze przy 90 ze cena minimalna nie zostala osiagnieta....

etam sa i takie tanie na allegro , trzeba tylko natrafic na okazje i przeszukac wiecej ogloszen
klik

w katach i maluchach byly rozne te znaczki...

Cytat:
2005-03-30 16:59:04, Pablo79 pisze:
taniocha

jakupilem do siebie taki za 88 z przesylka. i nieżaluje. co nowe to nowe

Bardzo sie ciesze waszym szczesciem ale jednak nie pogardzilbym jakas oferta
Stasiu, wiem ze sie roznily ale szansa ze znajde znaczek z kaszla jest raczej znikoma dlatego chcialem kupic z kanta

a zostaw bez znaczka tez dobrze wyglada a mniej dziur w karoserii
no i 90 zeta w kieszeni zostanie

Okazje czasem sie zdarza, ale z tego co widze to ta twoja okazja nie jest w zbyt dobrym stanie... No chyba ze sie myle...

pterock jak chcialem sprzdac za 100 to mi pisali na priv ze sie z choinki urwałem.......dlatego poszedl po allegro

Cytat:
2005-03-31 08:31:17, Julo_ pisze:
Okazje czasem sie zdarza, ale z tego co widze to ta twoja okazja nie jest w zbyt dobrym stanie... No chyba ze sie myle...

do mnie plumkasz??

Owszem. Okazje fakt faktem dobrz rzcz, ale chyba akurat ten znaczek nie jest w zbyt dobrym stanie. Chyba ze sie myle. Myle sie? Zrszta nie wazne. Sek w tym, ze okazje trzeba łapac, ale okazja okazji nie rowna

Ja mam taki znaczek w super stanie, ile oferujesz ?? Wygląda JAK NOWY, może nawet JEST nowy. Tylko tyle, że jest odpakowany.

jamam w idelanym i poszedl za 82 zl (kupilem za 83;/) ale szukam jednakz z126p

Cytat:
2005-03-31 22:27:35, Julo_ pisze:
Owszem. Okazje fakt faktem dobrz rzcz, ale chyba akurat ten znaczek nie jest w zbyt dobrym stanie. Chyba ze sie myle. Myle sie? Zrszta nie wazne. Sek w tym, ze okazje trzeba łapac, ale okazja okazji nie rowna

jak za 15zl to stan jest ok. ale moze sie na tym nei znam

sorki za ot.
aha zobacz na allegro bo pojawilo sie pare nowych znaczkow

Julo ty masz taką szope na głowie i powozisz sie kantem klasykiem po miescie ?

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-03-31 23:14:01 ]

Cytat:
2005-03-31 23:12:59, Koniu pisze:
Julo ty masz taką szope na głowie i powozisz sie kantem po miescie klasykiem ? [ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-03-31 23:13:36 ]

czyli chyba sie nic nie zmienilo

Koniu: no tak. A co?
Piotrek: w takim razie albo fota byla kiepska albo odnawiales jakos ten znaczek. Ale w takim razie faktycznie bardzo fajna sprawa za ta kase. Moja pomylka.

lipa jest straszna na allegro, dajcie znac jak bedziecie cos mieli hmm?
mochu wyslalem ci priva

Cytat:
2005-04-01 11:44:49, Julo_ pisze:
Koniu: no tak. A co? Piotrek: w takim razie albo fota byla kiepska albo odnawiales jakos ten znaczek. Ale w takim razie faktycznie bardzo fajna sprawa za ta kase. Moja pomylka.

wystarczylo go przetrzec szmatka
pterock tu masz jakies 2 narazie tanie znaczki
bez mocowania ale to nie problem
a tu jakis inny cena taka sobie