| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pawson HF MEMBER Hyundai Accent 1,3 1 ... warszawa | 2005-03-21 07:40:41 wczoraj
niedziela godzina 14:00 auto wsrod innych zaparkowane , Praga , okolice Gerenadierow/Majdańska/Stanów Zjednoczonych. jakis alarm wyje od kwadransa - a to mój posżła szyba i radio ......... , panel moge dac swojej dzieciarni do zabawy.... instalacja , kokpit , zamki i drzwi : OK w sumie , mogli wiecej zniszczyc i podpalic ......... a dwa tygodnie temu zmienil;em zimowe na letnie , bo w zimowych wyszly strasze burchle/buły - przy wymianie w zakładzie ukrecili jedna szpilke - musialem kupowac oryginalną , potem w innym zakladzie montowac szpilke , musieli zdjac piaste - jak zdjeli to sie okazuje ze czas i to najwyższy na klocki bo tarcze sie zniszcza , szybki zamiennik i lucasy juz sa ...........nieszcescie nie chodza parami ale STADAMI. tak sobie ponarzekalem [ Koledzy ze spotu HFP sami widzieli efekty ...] pa pawson [ a radyjka skzoda , 2 tygodnie , nowka z Satur**a , po zdjeciu panelu widac bylo ramke po której mozna rozpoznac typ - to ich skusiło ? było zamówienie ? miejscowe/podwórkowe żule ktore sie normalnie kreca od 5 rano wczoraj o 14 gdzies oczywisie wymiotło , oczywiscie Policji zgłosiłem ,świadkow zdarzenia brak , dzis załatwiam szybe bo z tasmą nie daje sie jechac. -------------------- |
gadiemus HF MEMBER Zafira Warszawa | 2005-03-21 07:46:53 Witajcie
sytuacja nie miła wiadomo. Miałem podobnie, nacieszyłem się sprzętem 1 dzień *^*&^%*&%$&(*&&^%%$. Od tamtej pory, zawsze wyjmuję radio. Gadi |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-03-21 08:07:02 Przykro...
Dlatego wlasnie doceniam radia wbudowane, seryjnie montowane w samochodzie. To w Pony moze nie jest najwyzszych lotow ale przynajmniej caly czas jest i nie mam z nim zadnych klopotow (w sensie noszenia) a moi znajomi, którzy nie maja radii seryjnych zazwyczaj jezdzac po Warszawie nigdy nie maja radia, bo im sie nie chce zabierac a potem nosic. Biora tylko w dlugie trasy, a ja moze mam slabe, ale za to zawsze mi gra i nie musze go nosic. I tak sobie mysle ze jak kiedys bede szukal samochodu na zmiane to chyba takie radio bedzie jednym z kryteriow. No a jesli chodzi o Twoje ukradzione radio, to niestety okolice ronda Wiatraczna i wzdluz Grochowskiej to wg. mnie taka nieciekawa wlasnie okolica jesli chodzi o bezpieczenstwo. |
pawson HF MEMBER Hyundai Accent 1,3 1 ... warszawa | 2005-03-21 09:11:03 HEJA
dzieki za wsparcie moralne ... pawson |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-21 19:12:44 przypomieliscie mi sytuacje fajna
Zostawilem kiedys samochod przed domem na ulicy i ida dwaj tacy podejrzani kolesie... patrze przez okno a oni zaczynaja lukac do srodka i na radio sie przygaldaja... (napewno nie sprawdzali ile ma ma na liczniku ) no to ja zakladam juz buty zeby biec na dol. zbiegam juz mam wychodzic z klatki ale sie zatrzymalem i slysze...
"Co ty stary to jakis zlom szkoda tego wyciagac to starsze od tego samochodu, jakis sie dorobil ledwo byle czego to mu krasc nie bedziemy" No to sa w polsce tez porzadni zlodzieje... faktycznie radyjko mam nie pierwszej generacji ![]() |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-03-21 20:41:11 A ja wam opowiem takie cosik!
Koledze "wyrwali radio" firmowe wbudowane w kokpit z Toyoty Camry(wersja USA) pod moim i jego blokiem!Tak mu wyrwali że cały kokpit nadawał sie na śmietnik - w kawałkach wszystko było! Radio miało wartość może 600PLN, a wartość kokpitu....ojjjjjjjjj! Czekał 5 tygodzni na uzywke kokpitu ze stanów za 450$$$(razem z opłatami.poczta,itd..)! Wniosek jeden- mieć radio stare które sie nie opłaca zwinąc , albo wyciagamy i nosimy ze sobą!!! |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-21 22:03:55 znam ludzi co za takie wyrwanie kopitu u nich w samochodzie jakby zlapali takiego kolesia to by mu tez cos wyrwali kazdy moze sie domyslec co ![]() [ wiadomość edytowana przez: eqs dnia 2005-03-21 22:05:30 ] |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-03-21 22:25:57 Teraz fajnym patentem w radiach firmowych (tzn. tych seryjnie wbudowanych) jest podzielenie go na kilka elementow, co skutecznie uniemozliwia kradziez.
No qufa, 2 razy mi sie dodalo. Przepraszam ale dzis jestem zly i mam zly dzien. Nic mi dzis nie idzie. [ wiadomość edytowana przez: Kolargol dnia 2005-03-21 22:28:48 ] |
LimaK Corolla E9 Warszawa | 2005-03-23 20:40:47 Pawson, wyrazy wspolczucia złożyłem na spocie w niedziele...
Ale w tej okolicy to ja 9 lat mieszkałem, z pod domu zginął nam bagażnik dachowy z trumienką, dwa radia z szybami, i nissan primiera z 2000... Po tym przeprowadzilem sie na Białołękę... A sąsiadowi z volvo 440 wyciagneli seryjne radio zamontowane na stałe.. widac na stałe tak do konca nie bylo jak mowil producent.. Polak jednak potrafi.. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-24 21:21:24 Przepraszam co to za dzielnica jakbym byl przejazdem to sobie zapisze zeby zabrac ze soba radio kola lusterka... cos jeszcze ginie ? |
cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2005-03-24 22:59:35 cieszcie sie że macie hyundaie bo gdyby to były jakieś bardziej poszukiwane marki aut to często oprócz panela pozostały by nam tylko kluczyki |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-03-25 09:34:01
Ludzie czesto zdejmuja panel i zostawiaja go w schowku, dlatego zlodzieje czesto wlamuja sie nie przygladajac sie za bardzo jakie to radio, majac nadzieje ze w schowku lub pod siedzeniem znajda jego druga czesc (panel) i beda mieli kompletne radio do sprzedania. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-25 12:16:26 kuzynowi tak ukradli schowal pod siedzenie tylko ze na radiu sie nie skonczylo poszedl caly samochod... swoja droga niezly byl w 5 min uporal sie z drzwiami ( szyba cala ) otworzyl blokade skrzyni biegow i odpalil go - a to wszystko w bialy dzien pod tesco...
strach sie bac a najlepsze ze dowod jeszcze w srodku zostawil... |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-03-25 18:45:39 qrwa wlasnie sie dopatrzylem dzis te paly bez wyksztalcenia banda analfabetow bez mozgowcow... w ASO wpierd... mi radio na hama do panelu skutkiem tego popekal do okola drobne rysy widac pod swiatlo maja szczescie ze dopiero sie po 2 latach dopatrzylem... bo jakbym to wczesniej zobaczyl to bym im taki burdel tam zrobil... pojedz zaplac duza kase to Ci jeszcze spierdziela robote... dlatego go tak w ciemne miejsce odstawili na parking... maja wiecej szczescia balaany niz rozumu
Omijac szerokim lukiem ASO Wroclaw Ratajczyk Ide ta naklepjke z ich reklama oderwac sry ale czlowiek sie gotuje normalnie |
LimaK Corolla E9 Warszawa | 2005-03-25 19:48:07 Praga Południe / Saska Kępa / Praga Północ / Targówek
tam nie zostawiaj radia ani panelu nawet pod siedzeniem ![]() |