Zderzak z mk7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
powiedzcie mi, czy nie liczac przerobek przy reflektorach..... podejdzie on do mojego cabrio? chodzi glownie o boki zderzaka i mocowania.
tutaj link

potnij oba zderzaki i polacz je na zasadzie gora z mocowaniami mk.4 i dol z tego zderzaka, przy laczeniu zderzaka Shark do 206 i z gorna czescia od Astry F wyszlo rewelacyjnie

ale powiem ci ze ten styl pasuje najwyzej do CRX DelSol... nawet nie do mk.7... a mordka twojej essinki jest zdecydowanie zbyt plaska zeby nosic taki kaganiec...

dla mnie ten zderzaczek jest super wzialem namiar do gostka... jak do kasy dojde, pofatyguje sie do bielska go przymierzyc

wydaje mi sie ze albo bedziesz musial zawias podniesc, albo zderzak pociac i zmiejszyc jego wysokosc, albo bedzie tarl po glebie...

na twoim miejscu puszukalbym zderzaka do Golfa II w stylu Audi RS i skleil RS dol z tego zderzaka z gora z essiego... ale nie jestem na twoim miejscu

hihi.. jak on sie wam moze nie podobac? jest sliczny i ja taki chce a tak na powaznie, moga byc z nim problemy.... a to nie za dobrze dla mnie

shibby mnie przekonal.... za duzo problemu z taka przekladaka
widzialem fotke z przekladki shibbego i jest duzo za duzo szeroki

Robilem wszystko co w mojej mocy aby wybic likedowi to z glowy i udalo sie (jak BTT nie da rady to nikt nie da rady )
Moze lepiej niech moderator wykasuje ten watek, zeby potomni nie widzieli co liked chcial zrobic z essinka

Shibby gratuluje...

ja mam chyba u niego za slaba sile przebicia

nie ten.. bedzie inny.... tak jak powiedzialem sibby, jesli nie bede mial dokladki na przod z rs.... to cos bede musial zrobic zeby zderzak nizej siedzial

poszukaj zderzaka z golfa... o takiego:

odetnij golfowa gore i polacz z gora od Essiny...

wyglada ladnie..... ale jest pewien problem. czesci do golfa (szczegolnie zderzaki) jest tak samo trudno dostac jak pakiet rs do forda

niedawno kumpel sprzedawal takie 2 zderzaki.... chyba da sie je znalezc... a nowka niestety troche kosztuje (450zl)

to biale pod zderzakiem fajnie wyglada.. ale czy do essiego podejdzie?

tzn

chodzi o to, czy przylgnie do zderzaka z essiego... po jak wszystkie zakola czy ograglosci sie nie sgraja, trudno bedzie to dopasowac.

nie wiem... jak zakladalismy sharka 206 do astry F to mielismy duze szczescie...