Pytanie dotyczące blacharki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co może być przyczyną niewielkiego ,ale powiększającego się pęknięcia ( 5 do 7-iu mm.)na tylnych słupkach między dzwiami a tylnymi szybkami z obu stron w esimMK5 proszę o pomoc

dupcia była dorabiana, być może z jakiegoś innego essiego,
bo essi jest z tyłu łączony fabrycznie, albo oni spaprali sprawę, albo jacyś fachowcy może masz auto po wypadku i nie wiesz o tym ??

u mnie jest tak samo mam wersję 3D rocznik 91 pęknięcia są po obu stronach

Cytat:
2005-04-04 17:28:50, zero pisze:
u mnie jest tak samo mam wersję 3D rocznik 91 pęknięcia są po obu stronach

hehe, mam identycznie /tyle że mój był na pewno w dupcie walony i ktoś go nieładnie zrobił/

[ wiadomość edytowana przez: slawas1 dnia 2005-04-04 17:32:15 ]

mój nie był w tył walony

Cytat:
2005-04-04 17:27:18, decki pisze:
dupcia była dorabiana, być może z jakiegoś innego essiego, bo essi jest z tyłu łączony fabrycznie, albo oni spaprali sprawę, albo jacyś fachowcy może masz auto po wypadku i nie wiesz o tym ??

Przywiozłem je z niemiec - myślałem że tam sie w takie roboty nie bawią

Cytat:
2005-04-04 17:35:52, Kerad pisze:
Przywiozłem je z niemiec - myślałem że tam sie w takie roboty nie bawią

W reichu masa ludzi pracuje na szrotach, nawet nie wiesz jakie oni tam cuda wyprawiają, bo co to za problem połączyć tył z jednego auta z przodem drugiego?? ale może u Ciebie to ZĄB CZASU ?? albo wada konstrukcyjna ?? Podnieś tylne siedzenie i pod tapicerą zobacz czy nie ma pęknięć .

Cytat:
2005-04-04 17:55:24, decki pisze:
W reichu masa ludzi pracuje na szrotach, nawet nie wiesz jakie oni tam cuda wyprawiają, bo co to za problem połączyć tył z jednego auta z przodem drugiego?? ale może u Ciebie to ZĄB CZASU ?? albo wada konstrukcyjna ?? Podnieś tylne siedzenie i pod tapicerą zobacz czy nie ma pęknięć .

Jutro to sprawdze .Dziękuje

moj tez ma takie slady przy slupkach na wysokosci dachu

Cytat:
2005-04-04 18:36:33, PUNIU pisze:
moj tez ma takie slady przy slupkach na wysokosci dachu

A u mnie jest to na dole równo z szybą-trzeba będzie chyba zejść pod autko i popatrzeć nie lubie tego .Ale jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma Pozdrawiam

Moze choć nie musi wychodzić sportowe zawieszenie jak nie u ciebie to może u poprzednika albo wymieniany dach i spartolona robota.